VIDEO Houby, krávy, odhalený komunista a Gazdík v teple. Obrázky z dovolené našich vládců

01.08.2016 19:16

Jak tráví čas dovolených naši zákonodárci? Někteří v Česku, jiní u moře. Kuriózní snímek však na svém facebookovém profilu sdílela například ministryně pro místní rozvoj Karla Šlechtová (ANO).

VIDEO Houby, krávy, odhalený komunista a Gazdík v teple. Obrázky z dovolené našich vládců
Foto: Hans Štembera
Popisek: Richard Brabec v pořadu OVM

Ve slušivých tmavě zelených holinkách se nechal vyfotografovat ministr životního prostředí Richard Brabec (ANO). A snímek vznikl samozřejmě v lese, s dvěma velkými hřiby.

S krávami se pro změnu vyfotografovala ministryně Šlechtová. „Nádherné krávy u nás na horách na chalupě. Po chvíli mi začaly i důvěřovat a postupně ke mně přicházely, což vnímám, že mě vzaly do party a věří mi. Aspoň ty krávy,“ podotkla k tomu ministryně.

Ministr zemědělství Marian Jurečka (KDU-ČSL) si svou dovolenou pro změnu užívá na žních. Není jen spokojen s počasím. „Pane Bože, nešlo by poslat sv. Medarda na prázdniny a že bys třeba povolal do akce sv. Markétu, aby hodila ten srp do žita ještě jednou a pořádně, třeba by se nám zemědělcům podařilo dobře sklidit úrodu,“ podotkl na svém facebookovém profilu s tím, že za všechny zemědělce bude vděčný.

Pražská zastupitelka Alexandra Udženija pozdravila diváky v reportáži TV Nova z Chorvatska, místopředseda Poslanecké sněmovny Petr Gazdík (STAN) je pro změnu s rodinou ve Španělsku. „Není tu příliš mnoho Čechů, s kterými musím rozebírat aktuální politickou situaci,“ pochválil si Gazdík. Europoslanec za TOP 09 Jiří Pospíšil si užívá špaget v Itálii. 

Od svého proslulého bazénku na jižní Moravě pozdravil na videu diváky senátor Zdeněk Škromach (ČSSD), ze Slap poslal pozdrav nepříliš ustrojený komunistický poslanec Jiří Dolejš se svým pejskem. 

Na dovolenou se těší i premiér Bohuslav Sobotka (ČSSD) či vicepremiér Andrej Babiš (ANO). Ten dokonce ve své oblíbené Francii vypne i mobilní telefon. 

Video najdete ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…