VIDEO První projev nového muslimského starosty Londýna a podívejte se, co se stalo

08.05.2016 16:51

Paul Golding, v minulosti spojený v Británii s neonacistickou scénou, dal jasně najevo, co si myslí o zvolení labouristického politika Sadiqa Khana londýnským starostou. Muž, který dnes vede uskupení Británie především, se přišel podívat na projev prvního muslimského starosty města nad Temží, aby se při něm demonstrativně otočil k řečníkovi zády.

VIDEO První projev nového muslimského starosty Londýna a podívejte se, co se stalo
Foto: pixabay.com
Popisek: Londýn

Paul Golding vede v ostrovním království uskupení Británie především. V minulosti byl spojen s neonacistickou sférou v zemi. Upozornil na sebe při děkovné řeči nového londýnského starosty z Labouristické strany Sadiqa Khana.

Důrazně ovšem odmítl, že by tak učinil, protože je rasista. „Rasista? Neotočil jsem se k němu zády, protože pochází z Asie. Otočil jsem se k němu zády, protože je to hnusný člověk. Pomatený extrémní levičák, který stojí na okraji společně s Corbynem,“ sdělil novinářům.

První místopředseda strany Jayda Fransen v e-mailu příznivcům sdělil, že předseda strany chtěl jen upozornit na okolnost, že Labouristickou stranu volí stále méně Britů a stále více muslimů. Server deníku Independent, který uveřejnil celou zprávu, k tomu obratem dodává, že skutečnost je poněkud jiná. Bez ohledu na vyznání je každý legální nositel britského pasu občanem království. Fransen má zřejmě na mysli Brity bílé pleti, jenže to už znamená, že uvažuje rasisticky.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

21:38 „Mladí si myslí, že všechno zachránili Američané“. Plzeňský památník obětí války se smutným osudem

Zrezivělý památník; víc, než se na pohled zdá. Jména škodováckých obětí druhé světové války po necel…