Výsměch Miloši Zemanovi: Flaška je horší rádce než Jakl s Hájkem dohromady

28.08.2012 10:48

Jan Fischer a Miloš Zeman budou nejspíš soupeři v druhém kole prezidentské volby. Zeman je favoritem naštvaných levicových voličů, Fischer zase naštvaných pravičáků. Nenaštvaných je tak zanedbatelné minimum, že to na druhé kolo určitě stačit nebude.

Výsměch Miloši Zemanovi: Flaška je horší rádce než Jakl s Hájkem dohromady
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miloš Zeman

Podle komentáře Martina Komárka v MF DNES existují dva důvody, proč by se Zeman měl stát prezidentem, a mnoho důvodů, proč nikoliv. Důvody pro jsou zřejmé: Nebýt zrady Špidly s Grossem, byl by prezidentem už před deseti roky a pro pověst země by to byla menší pohroma, než současný prezident. Druhým důvodem je fakt, že Zeman není nudný a legračního prezidenta bychom v těžkých dobách mohli ocenit.

Důvody proti ovšem převažují. Především je Miloš Zeman silný kuřák a kouřit se dnes už nesmí skoro nikde. Navíc by byl velmi špatným příkladem pro mládež. Druhou metlou lidstva je pak alkohol. Podle Komárka je totiž flaška horší rádce, než Jakl s Hájkem dohromady.

Zeman je stejně jako Klaus velikánem devadesátých let, která se dala zvládnout mnohem lépe. A nemusela skončit opoziční smlouvou, prý podfukem hodným šejdíře Lukáše Kohouta.

Čeští voliči jsou masochisté, kteří při výběru politické elity často a rádi projevují svojí zvrácenost. Proto je možné, že jezevec z Vysočiny svou noru na Hradě skutečně dostane. Bude to však jen poslední tažení starého dinosaura. 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

22:30 Velcí kluci za Evropskou unií. Naštvaný Orbán už byl konkrétní

Víte, že konferenci konzervativců Viktora Orbána nebo Nigela Farage zakázal v Bruselu komunální star…