Rudolf Mládek: Merkelové a Vítačům

06.07.2018 10:48

Kolikrát musíte vidět důkaz? Kolikrát Vám to ještě někdo musí říkat? Způsobujeme si vlastní vyhynutí. Ignorovali jsme příliš varovných znamení. Náš domov byl zásadně poznamenán chamtivostí a politickými machinacemi. Genetická síla byla vpuštěna do našeho světa a to samozřejmě bude mít katastrofické následky. Přesvědčujeme se, že náhlá změna je něco, co se stane mimo zaběhnutý řád jako autonehoda. Nebo je mimo naši kontrolu jako vážná nemoc. Nepředstavujeme si náhlou zásadní iracionální změnu jako proniknutí do samotného základu naší existence. Ale tak to bezpochyby je. A děje se to právě teď. Lidé a budou muset spolu žít a my se budeme muset přizpůsobit novým nepředstavitelným hrozbám. Vstoupili jsme do nové éry. (1).

Rudolf Mládek: Merkelové a Vítačům
Foto: Archiv Rudolfa Mládka
Popisek: Rudolf Mládek

Když tak mají v Bruselu rádi toho Marxe, tak zde Lenin

Když Lenin napsal, že chamtivec prodá i lano, na kterém jej potom oběsí, nic není tak příhodného na Merkelovou a její Vítače. Zvláště dámy v řadách tzv. Neziskovek by si zasloužily pár týdnů života v NO-GO zonách, obaleny v černém a se symbolickou páskou přes ústa, aby zakusily, jaký život to plánují proti evropským ženám. Bylo by velmi pro ně poučné, kdyby drtivá část těchto amorálních aktivistek zkusila navštívit třeba takový Írán a tam zjistila, co skrývají za oblečení mladé dívky pod černými hábity a jak existující náboženskou diktaturu nenávidí. Tu, co nám v Evropě za „sorosovské“ či státní peníze Merkelová a neziskovky tak usilovně budují. A když zastánce globalistů Macron tvrdí, že cit: „Nemůžeme rozhodovat za africké země,“ pak se musíme ptát, proč on rozhoduje o migrantech za nás.

Merkelová je usvědčená lhářka a nic na této nálepce se v dějinách už nezmění

Když Merkelová tvrdila Němcům, že nastane druhý hospodářský zázrak, který ona zařídí vpuštěním tisíců inženýrů, lékařů, vědců ap., bylo až neuvěřitelné, kolik Němců tomu uvěřilo a s plakáty v rukou vítali přicházející migranty v očekávání, že budou mít díky jejich práci zajištěnou krásnou budoucnost. V době 21. století tak vzdělaný národ uvěřil tak naprosté pitomosti? Kdo by na to předem vsadil pětník? Dnes Němci sčítají škody v miliardách eur a jsou vyděšeni, jak se začali sami doma bát.

Když Merkelová tvrdila, že vpád nemalé části barbarů s myšlením středověkých bojovníků provedla v roce 2015 proto, že ji o to požádalo Rakousko a Maďarsko, přišla s tím tvrzením tři roky poté a ani jedna ze zemí je nepotvrdila. Snaha Merkelové hodit svůj průšvih na jiné byla tak hloupá, že ani Rakousku ani Maďarsku nestála za komentář.

Když Merkelová tvrdila, že má ze čtrnácti státy dojednané odebírání odmítnutých migrantům, to už se státy ozvaly, protože ta lež byla očividná, hloupá a nebezpečná. Ostatně jako celá politika Merkelové, která informaci, záměrně vypuštěnou, posléze označila za nedorozumění. A tohle má být „vůdkyně“ spojené Evropy? Tahle?

Evropská politická liga

Italský ministr vnitra Salvini vyzývá ke vzniku celoevropské Ligy, která by obsazením míst v Evropském parlamentu zrušila existující zlo v podobě osy Brusel-Paříž-Berlín. Je to volání po celoevropském řešení, protože osa BPB bude škodit a bude škodit. Založí někdo českou část Ligy? Podpoří ji voliči? Uvidíme.

(1) Citovaný text v úvodu tohoto článku není, jak by se zdálo politickou deklarací, ale je textem v závěru filmu s názvem Jurský svět: Zánik říše. Výmluvné.

reklama

autor: PV

Ing. Marian Jurečka byl položen dotaz

Demokracie

Přijde vám demokratické někoho vyloučit ze strany a rozhodovat o tom bez toho, aniž by byl dotyčný na jednání pozván a měl možnost se hájit? A opravdu si myslíte, že to jak se vyjadřuje Svoboda je důvod, proč vám klesají preference? Já teda nevím, ale mě jste zklamali tím, jak nás necháváte na holi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

9:44 Zdeněk Jemelík: Perly senátorky Kovářové

Z fotografie na stránkách Parlamentních listů se na mne usmívá veselá stařenka. Je to senátorka Dani…