Bobošíková: Ať Merkelová vidí, že ne všichni Češi jsou lokaji Bruselu

27.03.2012 13:16

Suverenita přivítá A. Merkelovou demonstrací

Bobošíková: Ať Merkelová vidí, že ne všichni Češi jsou lokaji Bruselu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Jana Bobošíková

Suverenita – Blok Jany Bobošíkové bude v úterý 3. dubna, v den oficiální návštěvy německé kancléřky A. Merkelové, protestovat proti současné politice Evropské unie. „Protest chystáme před Pražským hradem i sídlem vlády ČR,“ uvedla místopředsedkyně Jana Volfová. „Chceme, aby německá kancléřka jasně viděla, že ne všichni v České republice jsou nadšenými lokaji Bruselu a že ne všichni jsou spokojeni se současným stavem EU a politikou eurozony,“ dodala.
 
Demonstrace Stop diktátu Bruselu! se zúčastní kandidátka na prezidentku ČR a předsedkyně Suverenity Ing. Jana Bobošíková, ekonomický poradce Suverenity, bývalý ministr financí, Ing. Vlastimil Tlustý a další představitelé strany. „Kromě toho, že budeme demonstrovat před Pražským hradem, budou politici ze Suverenity v týž den ve všech krajských městech pokračovat v kampani „NENUŤTE NÁM EURO“, kterou Suverenita iniciovala.

Chceme, aby představitelé EU konečně začali řešit skutečné problémy EU, jako jsou demokratický deficit, nesmyslná multikulturní, přistěhovalecká, unifikační politika a dramatický pokles konkurenceschopnosti. Chceme, aby konečně začali brát na vědomí i kritické názory a postoje občanů, jejichž důvěra v EU se dramaticky propadá a je na historickém minimu,“ uvedla Jana Bobošíková.
 
Suverenita chystá pro německou kancléřku překvapení. Zřejmě se bude jednat o zhmotnění nejnovějších směrnic z oblasti zlepšování kvality života drůbeže a prasat, které dramaticky zdražují potraviny a zhoršují tak kvalitu života lidí. Suverenita, stejně jako česká vláda, ladí detaily demonstrace a „program“ pro Angelu Merkelovou. V průběhu demonstrace bude Suverenita zajišťovat i pitný režim pro všechny občany, kteří přijdou společně s námi vyjádřit kritický názor na současný vývoj v EU. Pro demonstranty bude k dispozici Česká dětská voda. (česká voda)

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Ing. Jana Bobošíková

  • Předsedkyně strany Suverenita
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Suverenita - blok Jany Bobošíkové

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

14:04 Gregorová (Piráti): Nesmíme dopustit, že eurovolby rozhodne Putin a strach

Europoslanci odsuzují ruské pokusy o vměšování do dění v Evropském parlamentu a nadcházejících evrop…