Březina (KDU-ČSL): Éra hrobaře českého školství konečně končí

24.03.2012 22:15

V Bruselu si vybudoval pověst ignoranta, který nectí dohodnutá pravidla, vytrvale zkouší hrát nefér hry a ještě se diví, když mu to neprochází.

Březina (KDU-ČSL): Éra hrobaře českého školství konečně končí
Foto: kduvysocina.cz
Popisek: Europoslanec Jan Březina

Končí éra ministra, který školství zavlekl do největších problémů od roku 1989.

V Bruselu je veřejným tajemstvím, že nedůvěra Evropské komise vůči ministru Dobešovi dospěla do takového stádia, že přímo jeho osoba se stala překážkou řešení vleklých problémů s čerpáním evropských fondů a bez personální výměny na ministerském postu by vzniklou patovou situaci prakticky nebylo možné odblokovat. I po výměně na nejvyšším postup bude obtížné nalézt řešení a není vyloučeno, že operační program Vzdělání pro konkurenceschopnost bude nutné zrušit a v něm obsažených 53 miliard korun rozpustit do jiných operačních programů.

V duchu hesla po nás potopa zanechává svému nástupci školství v totálním rozvalu a ještě má tu drzost mýt si nad tou spouští ruce a hovořit o tom, že očekává jakousi satisfakci. Jediná satisfakce, kterou má právo očekávat, je ocenění relativně kultivovaného  a nekonfliktního způsobu odchodu.

Jeho samozvaná stylizace do role zastánce učitelů je zoufalým a pokusem o labutí píseň, který však zní v kontextu jeho konkrétních kroků falešně a jako takový je naprosto nevěrohodný.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: kdu.cz

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Bartoš: Nebojte, plastová občanka bude vždy platit dál až do zániku vesmíru

6:16 Ministr Bartoš: Nebojte, plastová občanka bude vždy platit dál až do zániku vesmíru

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k digitalizaci.