Jirků (TOP 09): Parlamentní prázdniny

27.07.2011 14:23

Konečně je tady léto a s ním prázdniny nebo dovolená, zkrátka si oddechneme, abychom poté přišli do práce svěží. Jak ale vypadají politické prázdniny a co nás po nich čeká?

Jirků (TOP 09): Parlamentní prázdniny

Určitě to nebude klidné pracovní prostředí plné porozumění mezi opozicí a koalicí. Reformy, které si naše země žádá a potřebuje, nebere vláda na lehkou váhu a v procesu jejich uvedení do praxe nadále pokračuje. I v době prázdnin budou probíhat jednání mezi koaličními špičkami a dalšími zainteresovanými stranami. Ani sněmovna nezůstane pozadu a v červenci i v srpnu se sejde na mimořádných schůzích.Výbory a komise sněmovny budou také o prázdninách zasedat, aby se dodržel harmonogram přijímání reformních zákonů.

Společně s vládou se snažíme během prázdnin přijmout všechny nezbytné reformní zákony tak, abyste mohli po letním odpočinku sami posoudit jejich smysluplnost a prospěšnost. Chceme vám dokázat, že se snažíme předvolební sliby plnit i v těchto politicky těžkých dobách.

Pro nadcházející měsíce vám přeji hodně sluníčka a mnoho nezapomenutelných a příjemných okamžiků strávených s rodinou. Bezesporu si z dovolené přivezete nespočet fotek - pardon, obrázků na počítači, které si budete v zimních měsících prohlížet a vzpomínat na společně strávené chvíle.

My politici se budeme snažit o to usilovněji pracovat a přijmout potřebné reformy, abyste v zimě mohli trávit bezstarostné chvilky u krbu přemýšlením, kam v dalším roce pojedete získat novou energii a chuť do práce.

Někdo se možná zeptá, k čemu vlastně byly ty prázdniny. No tyto prázdniny určitě k tomu, že jsme se dostali zas o kousek dál.

PaedDr. Ladislav Jirků, poslanec PS PČR za TOP 09

##PROFIL 1667##

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: TOP 09

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

17:04 Ministr Rakušan: Vám, co byste se mnou rádi vyběhli... nějaký společný běh vymyslíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k běhání.