VV: „cityLAB“ v Parlamentu České republiky

27.04.2013 10:19

V pondělí 29. dubna 2013 v 15.30 hodin začíná pod záštitou poslance Petra Skokana ve výstavních prostorách Atria Poslanecké sněmovny Parlamentu České republiky vernisáž výstavy fotografií umělecké reportáže ze světových měst fotografa Jiřího Turka.

VV: „cityLAB“ v Parlamentu České republiky
Foto: Hans Štembera
Popisek: Logo Věcí veřejných

 

Výstavu pořádá společnost IDIF Education ve spolupráci s Leica Gallery Prague. Jako doprovodný program jsou vystaveny absolventské práce studentů rekvalifikačních kurzů IDIF. Generálním partnerem výstavy je společnost FOMEI, významný český výrobce a distributor fotografické techniky, hlavními partnery jsou společnosti Aaron, renomovaný dodavatel služeb a fotografické techniky, a Fotolab, specializovaný prodejce fotografické techniky a provozovatel fotolaboratoří, a mediálními partnery pak Český rozhlas a Metropol, vydavatel informačních periodik. Pořadatel tímto děkuje partnerům výstavy za jejich podporu a pomoc při realizaci této kulturní akce.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

reklama

autor: Veciverejne.cz

Ing. Patrik Nacher byl položen dotaz

vedení

Pane Nachere, jste hodně výrazná osobnost a jako jeden z mála z ANO máte podle mě i schopnost se domluvit i s ostatními stranami. Proč tento váš potenciál nevyužijete a nekandidujete do vedení? Nebo to není podle vás možné, když je tam Babiš a jeho nejvěrnější? Podle mě je škoda, že vedení ANO není ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

23:07 Majerová (Trikolora): Ukrajinští uprchlíci budou moci žádat o dlouhodobý pobyt v ČR. Ne!

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k dlouhodobému pobytu ukrajinských uprchlíků v ČR.