Český Krumlov: Krumlovský masopust

09.02.2011 9:02

Masopustní veselice, maškarní rej a masopustní průvod oživí město na začátku března a veselí si můžete užívat hned několik dní.

Český Krumlov: Krumlovský masopust

Zabijačkové hody, tradiční pečivo, hudba a zábava pro děti je pro vás nachystaná na sobotu 5. března v pivovarské zahradě. Tuto masopustní veselici pro vás pořádá Sdružení cestovního ruchu v Českém Krumlově.

Pravý masopustní maškarní rej mohou vaše ratolesti zažít v pondělí 7. března v Domě dětí a mládeže. Dopoledne si zde vyrobí masopustní masku a odpoledne se vydovádí při karnevalu. Čeká je tanec, zpěv, hry, soutěže, ale také se leccos dozví o masopustních zvycích.

V úterý 8. března v 16.00 vyrazí do ulic na takřka dvouhodinový průvod pestrobarevné procesí masek. Hlavním motivem letošního masopustního průvodu je Egypt. Účastníci průvodu vás na každém zastavení pobaví krátkým zábavným programem a kromě letošních egyptských masek se můžete těšit i na obdivované převleky a scénky z minulých let - benátskou, africkou nebo českou skupinku masek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ckrumlov.info

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

11:33 Pardubice: Společné jednání rad. Město s krajem si vycházejí vstříc

Některé projekty v krajském městě se neobejdou bez dobré spolupráce a komunikace mezi krajem a měste…