Český Krumlov: Krumlovský masopust

09.02.2011 9:02

Masopustní veselice, maškarní rej a masopustní průvod oživí město na začátku března a veselí si můžete užívat hned několik dní.

Český Krumlov: Krumlovský masopust

Zabijačkové hody, tradiční pečivo, hudba a zábava pro děti je pro vás nachystaná na sobotu 5. března v pivovarské zahradě. Tuto masopustní veselici pro vás pořádá Sdružení cestovního ruchu v Českém Krumlově.

Pravý masopustní maškarní rej mohou vaše ratolesti zažít v pondělí 7. března v Domě dětí a mládeže. Dopoledne si zde vyrobí masopustní masku a odpoledne se vydovádí při karnevalu. Čeká je tanec, zpěv, hry, soutěže, ale také se leccos dozví o masopustních zvycích.

V úterý 8. března v 16.00 vyrazí do ulic na takřka dvouhodinový průvod pestrobarevné procesí masek. Hlavním motivem letošního masopustního průvodu je Egypt. Účastníci průvodu vás na každém zastavení pobaví krátkým zábavným programem a kromě letošních egyptských masek se můžete těšit i na obdivované převleky a scénky z minulých let - benátskou, africkou nebo českou skupinku masek.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: ckrumlov.info

Ing. Vojtěch Munzar byl položen dotaz

věcná diskuze

Dobrý den, máte dojem, že se na půdě Sněmovny odehrává věcná diskuze? Já mám spíš dojem, že koalice ani diskutovat nechce, že si je jistá svou většinou a naopak opozice obstruuje (většinou až moc), aby se zviditelnila. Nějaký smysluplný dialog mezi vládou a opozicí nevidím a myslím, že je chyba na o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zlín: Galerijní a muzejní noc nabídne zábavný program pro všechny generace

10:23 Zlín: Galerijní a muzejní noc nabídne zábavný program pro všechny generace

V pátek 24. května se uskuteční letošní Galerijní a muzejní noc ve Zlíně. Pro ty, kteří zůstanou vzh…