Havířov: Parkoviště u magistrátu jsou zpoplatněna

26.06.2011 18:27

Obě parkoviště u budovy havířovského magistrátu jsou od 1. července 2011 zpoplatněna. Město k záměru placeného parkoviště přistoupilo z důvodu regulace dopravy u budovy havířovské radnice, kde jsou v průběhu dne parkovací místa bezezbytku obsazena.

Havířov: Parkoviště u magistrátu jsou zpoplatněna

Každá započatá hodina parkování bude na předním i zadním parkovišti u budovy radnice stát 10 korun. Doba, kdy je třeba po příjezdu na parkoviště zaplatit, je stanovena každý všední den od sedmi ráno, její konec je totožný s koncem úředních hodin radnice - pondělí, středa do 17 hodin, úterý, čtvrtek do 14 hodin a pátek do 13 hodin. Po těchto hodinách lze stání na obou parkovištích využívat bezplatně.

V osmdesátitisícovém Havířově je k dispozici celkem 14 400 parkovacích míst, v současné době je zpoplatněno dohromady třiatřicet parkovacích míst u obchodního domu a hlavní pošty v centru města, kde půlhodina parkování stojí deset korun. Od 1. července k nim přibývá 216 placených parkování u havířovského magistrátu.

Další zprávy z Havířova čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

Dotace pro zemědělce

Dobrý den, ANO je prý proti tomu, aby získávání dotací pro zemědělce bylo navázáno na ekologické prvky. Zajímá mě proč jste proti? Vychází to z nějakého průzkumu, který dělal irozhlas. Na jednu stranu mi to přijde docela logické, ale nevím teda, co je těmi ekologickými prvky myšleno a zas je fakt, ž...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hradec Králové: Studenti UMPRUM se budou podílet na oživení míst ve městě

10:28 Hradec Králové: Studenti UMPRUM se budou podílet na oživení míst ve městě

Řešení náplavek, veřejného prostoru na Ulrichově náměstí či jiných míst ve městě, to je nyní v rukou…