Havířov: Studentky zpovídaly primátora

09.03.2011 18:46

Studentky Gymnázia Komenského v Havířově přišly na radnici doplnit informace do seminární práce o primátorech města.

Havířov: Studentky zpovídaly primátora

Doplnit informace do seminární práce na téma Primátoři Statutárního města Havířova přišly v úterý 8. března 2011 na radnici dvě studentky havířovského Gymnázia Komenského. Přijal je primátor města Zdeněk Osmanczyk, kterého letošní maturantky vyzpovídaly. „Ve škole budeme mít ucelené informace o havířovských primátorech," řekla k seminárce Marie Greplová a dodala, že práci píší studenti Gymnázia Komenského již pár let a je zařazena do výuky maturitního předmětu Základy společenských věd. „Myslím, že studenti naší školy dokázali vyzpovídat i všechny dřívější primátory Havířova, alespoň ty, kteří ještě žijí," doplnila druhá z návštěvnic Michaela Frodlová. „My dnes jen doplňujeme informace o nejnovějším primátorovi, kterým je Zdeněk Osmanczyk," řekla.

Studentky zajímaly profesní úspěchy Zdeňka Osmanczyka, ptaly se na jeho vztah k Havířovu, na to, jaké má plány do budoucna v jejich městě. „Jsem nadšená, jak pan primátor vidí budoucnost Havířova optimisticky, jeho názory se mi moc líbily," řekla Marie Greplová. Tazatelky mimo jiné zjistily, že nejnovější primátor Havířova má rád přírodu, kulturu i sport.

Další zprávy z Havířova čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: havirov-city.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…