Havířov pořádá veletrh poskytovatelů sociálních služeb

18.09.2014 10:01

Získat cenné rady a potřebné informace týkající se sociálních služeb v našem městě mají možnost návštěvníci Veletrhu sociálních služeb, který v Havířově proběhne ve čtvrtek 18. září od 12.00 do 17.00 hodin na náměstí Republiky.

Havířov pořádá veletrh poskytovatelů sociálních služeb
Foto: hyundai.phorum.cz
Popisek: Havířov

Veřejnosti se na něm představí poskytovatelé sociálních služeb, jejichž činnost se zabývá oblastmi péče o rodiny s dětmi, které jsou ohrožené sociánlím vyloučením, osob se zdravotním postižením včetně osob v přechodné krizi nebo tíživé situaci. Na veletrhu budou zastoupena rovněž občanská sdružení, která se zabývají volnočasovými aktivitami nebo zahrnují nabídku činností doplňujících síť sociálních služeb.

 Návštěvníci veletrhu si mohou prohlédnout kompenzační a zdravotní pomůcky, výrobky uživatelů havířovských sociálních služeb, proběhnou ukázky práce canisterapeutických psů. Veřejnosti bude mít šanci zapojit se do interaktivních rukodělných dílen nebo ochutnat polévku Armády spásy. Akce je doplněna kulturním programem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: frydekmistek.cz

MUDr. Ivan David, CSc. byl položen dotaz

Výkupné

Kolik by se mělo platit za jednoho nepřijatého migranta a komu? Kdo bude rozhodovat a kontrolovat komu a na co byly peníze přiděleny? A není tak trochu jak obchodovat s býlím masem?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

22:28 Pardubice: Máme ocenění za nejlepší architekturu v historickém prostředí

Na začátku týdne byly oznámeny výsledky Ceny Klubu Za starou Prahu za novou stavbu v historickém pro…