Hradec Králové: Virtuální život na hkhit.org slaví první měsíc

04.05.2011 6:44

Obměnou prošla za třicet dní své obnovené aktivity webová stránka hkhit.org, na které je umístěna městská internetová televize. Po krátké odmlce byl na počátku dubna znovu oživen její provoz a to pod taktovkou nového dodavatele, který vzešel z výběrového řízení. Novou tvář a obsah požehnala před pár dny i mediální komise rady města.

Hradec Králové: Virtuální život na hkhit.org slaví první měsíc

Od května budou moci diváci sledovat na oficiálním webovém portálu městské internetové televize například názory koaličních i opozičních zastupitelů k aktuální projednávané problematice, novinkou bude i sekce nazvaná Zeptali jsme se za Vás nebo Zastupitelské fórum. Ve fóru mají k dispozici stejný prostor všechny zastupitelské kluby a mohou se vyjádřit k aktuálním otázkám ve městě, pořadí se bude cyklicky měnit. Názory nepodléhají žádné úpravě a jsou odvysílány tak, jak je zachytilo oko kamery.

"Novou strukturou internetové televize se zabývala i komise pro media a informace rady města. V naší komisi jsou zástupci všech politických stran v zastupitelstvu. Snažíme se zajistit vyváženost reportáží a prezentovat různé pohledy a názory na dění v našem městě," uvedl předseda komise rady města pro informace a média Bořek Málek (ODS).

"Větší povědomí o videozpravodajství přináší také speciální piktogram u titulků v informačním zpravodaji Radnice. V měsíci dubnu naši televizi vidělo více než 15 tisíc diváků," doplňuje správce obsahu webu města Lukáš Martinek.

Ani do budoucna nejsou vyloučeny změny v uspořádání městského televizního portálu právě s ohledem na poutavost, aktuálnost a vstřícnost k občanům.

Další zprávy z Hradce Králové čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Hradeckralove.org

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

střelba na FF

Dobrý den, kdy bude ukončeno vyšetřování střelby na FF? Netrvá vyšetřování nějak dlouho? A druhá věc, co mě zajímá je, zda stát nějak odškodnil nebo odškodní rodiny obětí? Já netvrdím, že za to stát může, ale je to to nejmenší, co můžete udělat.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

22:28 Jihlava: Volač a Klikač okrádají Česko

Přednáška zaměřená na ochranu před digitálními útoky se uskuteční v kině Dukla Jihlava ve středu 29.…