Jindřichův Hradec: Návrh revitalizace Husových sadů

12.06.2011 16:48

V rámci pokračování projektové přípravy revitalizace Husových sadů proběhla dne 12.5.2011 další konzultace navrženého řešení s pracovní skupinou a za účasti členů komise pro životní prostředí.

Jindřichův Hradec: Návrh revitalizace Husových sadů

Zpracovatel dokumentace předložil návrh, upravený dle připomínek z předchozí konzultace a vysvětlil podrobnosti řešení. Návrh byl včetně vyjádření některých nepřítomných členů pracovní skupiny předložen k projednání radě města, která se s ním seznámila a požaduje předložit jej k veřejné diskuzi. Návrh řešení je k nahlédnutí jako příloha tohoto článku, v tiskové formě je vystaven v Informačním centru v Panské ulici a ve vestibulu Kulturního domu Střelnice. K dispozici je i na odboru rozvoje MěÚ v Janderově ulici.

Písemné a e-mailové připomínky je možné podávat na odboru rozvoje MěÚ do 12,00 hodin dne 20.6.2011. Tento den proběhne od 17,00 hodin veřejné projednání návrhu řešení v kinosálu KD Střelnice za účasti zpracovatele, členů pracovní skupiny a komise pro životní prostředí, kde bude moci široká veřejnost se k návrhu vyjádřit. Po tomto veřejném projednání bude výsledný návrh řešení předložen k rozhodnutí radě a zastupitelstvu města.

Na písemné a e-mailové připomínky nebude jednotlivě reagováno, budou souhrnně uvedeny při veřejném projednání.

Další zprávy z Jindřichova Hradce čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jh.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

7:04 Pardubice: Zvýšená daň z nemovitosti průmyslových zón pomůže městské infrastruktuře

Radní města Pardubic schválili návrh obecného opatření, které v souladu se zákonem stanovuje a zvyšu…