Litoměřice: Úklid ulic začne poté, co ustoupí mrazy

05.03.2011 8:20

Obyvatelé Litoměřic volají po čistších komunikacích. Nespokojené hlasy již zaregistrovali pracovníci odboru životního prostředí městského úřadu.

Litoměřice: Úklid ulic začne poté, co ustoupí mrazy

„Této potřeby jsme si vědomi, ovšem teploty se stále ještě pohybují pod bodem mrazu, takže voda v tryskách zamrzá. Čištění komunikací proto bude zahájeno ihned, jakmile počasí dovolí," vysvětlil ředitel technických služeb Ivo Elman s tím, že ruční úklid chodníků již ale dva týdny probíhá.

Zároveň se zahájením úklidu komunikací musejí řidiči opět počítat s tím, že budou instalovány značky zákazu parkování v konkrétním termínu. „Město Litoměřice bude i nadále odtahovat vozidla nerespektující dopravní značení podle starých pravidel," upozornil místostarosta Jan Szántó.

Dálší zprávy z Litoměřic čtěte ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: litomerice.cz

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

11:17 Prostějov: Botanická zahrada se připravuje na oslavy

V rámci příprav oslav 90. výročí založení Botanické zahrady Petra Albrechta v Prostějově, které se u…