Město Ostrov buduje nové místo pro přecházení v Hroznětínské ulici

05.03.2017 11:46

Na křižovatce ulic Hroznětínská a Sukova v Ostrově provádí v těchto dnech firma Marius Pedersen úpravy chodníku. Ten bude v rámci stavebních prací prodloužen o přibližně osm metrů, osazeny budou také nové obrubníky a jeho povrch pokryje betonová zámková dlažba.

Město Ostrov buduje nové místo pro přecházení v Hroznětínské ulici
Foto: Ostrov.cz
Popisek: Ostrov

Úsek pod prodlouženým chodníkem bude zatrubněn odvodňovacím žlabem. „Cílem této úpravy je zlepšení komfortu při přecházení chodců přes Hroznětínskou ulici. V místě nevznikne klasický přechod pro chodce neboli zebra, ale místo pro přecházení, které zajistí větší bezpečnost při překonání Hroznětínské ulice,“ uvedl starosta Pavel Čekan. V rámci úprav křižovatky bude také vybudován přejezdový práh na vjezdu do Sukovy ulice. Při provádění této stavební úpravy dojde k uzavírce vjezdu do této ulice, a to od 20. března 2017.

Náklady na celou stavbu činí dle projektové dokumentace 430 000 korun. Dokončena by měla být do 31. března. Po dobu jejího trvání se na stavbě pohybují stavební stroje a pracovníci zhotovitelské firmy, je proto žádoucí projíždět i procházet místem se zvýšenou opatrností.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

inflace

jeden z posledních vašich slibů byl, že inflace klesne. A zase jste se hodně mýlil, inflace v České republice stoupá!! jak je to možné?? Stát vám platí 14 poradců, mezi nimi Křečka, to ani on nevěděl že inflace a ceny budou neustále stoupat?? Tak k čemu tam vlastně všichni jste ???

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Brno: Byty se sníženým nájemným radnice nabídne i singlům, chce ve městě udržet mladé

22:09 Brno: Byty se sníženým nájemným radnice nabídne i singlům, chce ve městě udržet mladé

I když berou průměrnou mzdu a na účtu jim přistane třeba třicet tisíc čistého, polovička platu padne…