Mladá Boleslav: Dnes jsou první farmářské trhy na Staroměstském náměstí

03.06.2011 10:35

První farmářské trhy se konají od rána až do 16 hodin na Staroměstském náměstí.

Mladá Boleslav: Dnes jsou první farmářské trhy na Staroměstském náměstí

Desítky stánků jsou rozloženy mezi fontánou a sloupem ve středu náměstí a od první chvíle přitahují pozornost mnoha občanů. Ti zde mohou najít podobné spektrum výrobků jako na před týdnem skončených trzích na náměstí Míru, tedy především čerstvou zeleninu a ovoce i květiny, ale je zde k vidění i koupi další zajímavé zboží. Kdo má chuť a čas, může zde koupit výrobky uzenářské, pekařské, bylinky i koření, krásné hrnečky, mléko, med i medovinu. Trhy se zde budou konat každý pátek až do začátku listopadu.

Rada města také ve čtvrtek souhlasila s konáním pravidelných Farmářských a gurmánských trhů pro veřejnost, které bude pořádat společnost Bondy Centrum v blízkosti svého obchodního centra. Informoval o tom dnes první náměstek primátora Adolf Beznoska. Trhy se u Bondy centra budou konat každou sobotu, první budou již v sobotu 4. června a poté každou sobotu až do konce roku. Rada zároveň schválila pronájem příslušného městského pozemku pro tyto trhy.

Další zprávy z Mladé Boleslavi naleznete ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mb-net.cz

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

16:31 Tábor ošetřuje stromy na třídě 9. května pneumatickým rýčem

Na třídě 9. května provádějí zaměstnanci Technických služeb Tábor (TST) od 2. května 2024 ošetření k…