Pardubice: Loď Arnošt bude i letos lákadlem letní sezony

26.04.2011 15:00

Výletní loď Arnošt, brázdící od roku 2000 vody Labe od Brozan po Srnojedy, bude i během letošní turistické sezony lákadlem pro obyvatele i návštěvníky Pardubic.

Pardubice: Loď Arnošt bude i letos lákadlem letní sezony

Plavidlo, kterému skončilo 1. dubna technické osvědčení, získalo v tomto týdnu osvědčení o způsobilosti k provozu. Loď tak může zůstat na Labi do konce října letošního roku.

„Udělení osvědčení předcházela prohlídka lodi. Ukázalo se, že Arnošt je v relativně dobré kondici. V současné době se připravuje projekt modernizace, která my měla začít po skončení letošní plavební sezony," řekl předseda dozorčí rady společnosti Pardubická plavební Miroslav Čada.

Loď, která byla v březnu kvůli prohlídce vytažena na břeh, je už opět na vodě. Kromě toho, že ve svém kotvišti u Wonkova mostu pravidelně funguje jako restaurace, vozí denně v pravidelných časech výletníky na vyhlídkové plavby a pro milovníky hudby různých žánrů připravuje také koncerty na lodi.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pardubickykraj.cz

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…