Pardubice: Na aviatickou pouť vyrazte raději bez aut

04.06.2011 13:40 | Zprávy

Na pardubické letiště se o víkendu sjedou příznivci aviatiky z celé republiky.

Pardubice: Na aviatickou pouť vyrazte raději bez aut

V sobotu se navíc na závodišti, které s letištěm sousedí, konají oslavy Dne dětí. Zejména motoristé proto musejí v sobotu 4. června počítat s dopravním omezením při průjezdu Pardubicemi.

 

„V sobotu od 09:00 do 19:00 bude zcela uzavřena silnice R37 v úseku od Parama po Dražkovice. Bude sloužit jako parkoviště pro návštěvníky Aviatické pouti," řekl Pavel Bureš z odboru dopravy pardubického magistrátu. Řidiči, kteří jindy projíždějí pouze okrajem Pardubic, se tak v sobotu nevyhnou průjezdu městem.

 

Ostatní návštěvníci mohou k cestě na letiště využít pravidelné linky městské hromadné dopravy, které dopravní podnik posílí o kyvadlovou dopravu. Autobusy budou jezdit ve dvacetiuminutových inte

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Pardubickykraj.cz

PhDr. Lubomír Zaorálek byl položen dotaz

minimální mzda

Dobrý den, tvrdíte, že by měla existovat v EU shodná minimální mzda. Jaká by podle vás měla být? A kdo by ji měl garantovat? Protože asi ne každý zaměstnavatel u nás si může dovolit vyplácet stejné mzdy jako na západ od nás. A ta minimální mzda by se týkala všech zemí EU nebo jen těch, co mají Euro...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Projekt Živá půda pomáhá i v Jihlavě

22:09 Projekt Živá půda pomáhá i v Jihlavě

Bezplatně vytvořený návrh, který na základě terénního průzkumu, odborných zkušeností, veřejně dostup…