Praha 5: Filmové melodie rozezní Kinského zahradu

27.09.2017 14:56

Městská část Praha 5 společně s Pražským filmovým orchestrem a dirigentem Jiřím Koryntou zve všechny občany v sobotu 7. října do Kinského zahrady na speciální koncert, který zaujme i ne fanoušky vážné hudby – tématem budou totiž filmové melodie!

Praha 5: Filmové melodie rozezní Kinského zahradu
Foto: MČ Praha 5
Popisek: Radnice Prahy 5

Co mají společného Star Wars, Robin Hood, Poklad na stříbrném jezeře a mnoho dalších? Objeví se společně na Městské části Praha 5 v rámci Open air koncertu filmových melodií – a to ne na filmovém plátně, jak bývá zvykem ale na podiu v Kinského zahradách, které ten den bude sloužit Pražskému filmovému orchestru. Pořadatelem je Městská část Praha 5 a vstupné je pro všechny zdarma.

„Jsme rádi, že kulturní život naší městské části je stále bohatší a láká i občany z ostatních městských částí a turisty z celé republiky.“ upřesňuje starosta MČ Praha 5 Ing. Pavel Richter (TOP 09). Proč se městská část rozhodla uspořádat zrovna koncert filmových melodií, vysvětluje zástupce starosty, Bc. Lukáš Herold (ODS), který má kulturní agendu v gesci: „V kultuře je velmi těžké vyhovět všem – někdo má rád divadlo, někdo film, jiný country hudbu. Jsem přesvědčen, že tento koncert nadchne kohokoliv – melodie jsou z nejznámějších filmů a v kombinaci s krásným prostředím Kinského zahrad nabídne zážitek i pro občany, kteří budou na orchestru poprvé v životě.“

Pro zájemce je nejlepší dopravní spojení autobusem 176 na zastávku Kobrova nebo tramvajemi 9, 12, 15, 20 na zastávku Švandovo divadlo. Více informací nabídnou webové stránky městské části Praha 5 www.praha5.cz nebo Facebookový profil www.facebook.com/mcpraha5.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

20:27 Aš: Linka z Aše do Selbu a zpět od 13. května

Autobusové spojení mezi Aší a německým Selbem začne fungovat od pondělí 13. května 2024.