Zábřeh: Dárky od charity nakoupily operátorky call centra

19.12.2017 11:30

Pohankové polštářky, hedvábné šátky, náramky a mnoho dalších vánočních dárků z produkce Charity Zábřeh nakoupili operátorky call centra společnosti ČEZ Distribuce i další energetici pracující v Zábřehu na Moravě. Udělali tím radost svým nejbližším, kteří najdou dárky pod stromečkem, hendikepovaným lidem z charitní chráněné dílny a také sobě.

Zábřeh: Dárky od charity nakoupily operátorky call centra
Foto: youtube.com
Popisek: Zábřeh na Moravě

Kromě dárků šly na dračku také vánoční přání i dekorace a také dobroty, na kterých si zaměstnanci firem Skupiny ČEZ pochutnali v rámci projektu Pomáháme snídaní. Energetici si dopřáli například medovník, koláče a pomazánky, ale i nealkoholický punč nebo kávu připravenou hendikepovanými z občasné mobilní kavárny klientů charity s příznačným názvem Nadějná.

Charita utržila u energetiků 12.858 korun. „To je naprosto neočekávaný výtěžek a jsme za něj velmi vděčni! Ale ještě důležitější jsou pro nás nefinanční a tedy neměřitelné zážitky našich zaměstnanců a klientů, kteří mi líčili zájem a pochopení všech nakupujících. To, jakou radost jste jim vašimi předvánočními trhy udělali, do čísel nijak nevměstnáme, ale buďte si jisti, že je obrovská,“ zhodnotil akci ředitel Charity Zábřeh Jiří Karger.

Vánoční trhy chráněných dílen uspořádala Skupina ČEZ ve většině lokalit, kde působí, jako svůj příspěvek k podpoře zaměstnávání hendikepovaných. Chráněné dílny v celé republice dlouhodobě podporuje svými granty také Nadace ČEZ.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jana Zwyrtek Hamplová byl položen dotaz

svobodná média

Dobrý den, fakt byste za obálku na časopisu, která nikoho neuráží někoho hnala k soudu? Kde je pak nějaká svoboda? A třeba Respekt je známý svými obálkami, kde jsou často i karikatury a je používána nadsázka, někdy i černý humor. To jste se už všichni politici zbláznili, že byste chtěli zasahovat do...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

22:28 Znojmo: Prohlášení k Memorandu o porozumění s Mezinárodní organizací pro migraci

V souvislosti s šířením některých zavádějících a nepravdivých informací týkajících se Memoranda o po…