Zoologická zahrada Olomouc pořádá večerní prohlídky

27.06.2011 14:00

Zoologická zahrada Olomouc připravila pro své návštěvníky tradiční večerní prohlídky, které proběhnou jako každým rokem v předvečer červencových svátků, tedy v pondělí 4. a v úterý 5. července.

Zoologická zahrada Olomouc pořádá večerní prohlídky

Návštěvníci budou mít možnost projít si krásný přírodní areál olomoucké zoologické zahrady v podvečerních hodinách, kdy jsou zvířata obvykle aktivnější a chovají se zcela jinak než v běžnou návštěvní dobu za přítomnosti zaměstnanců zoo.

V tyto večery jsou připraveny také komentované prohlídky zoologické zahrady při kterých se návštěvníci dovědí mnoho nových informací a některé zajímavé zvířecí osobnosti jim budou představeny. Komentovaná prohlídka zoo s průvodcem začíná v 18,30 na dětské hřišti u vchodu do zoologické zahrady, pokladna bude otevřena do 19.00 hodin. Návštěvníci by měli zoologickou zahradu opustit do 21.00 hodin. Prosíme zájemce o komentované prohlídky zoo, aby se předem nahlásili na e-mailové adrese hana.labska@zoo-olomouc.cz, nebo na čísle telefonu 774 450 411.

Těšíme se na vaši návštěvu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: olomouc.cz

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

22:08 Znojmo: Jedinečný svátek vína se blíží

Festival vína VOC Znojmo, jedinečný svátek vína, vinařů a všech příznivců vinného moku, máme už témě…