Baránek (Soukromníci): Udělali jsme kus práce pro stavovskou politiku

26.05.2019 10:49

Poděkování všem 28 kandidátům do Evropského parlamentu, vedení a členům 13 organizací, kteří nominovali na stavovskou kandidátku své zástupce a všem, kteří nám v předvolební kampani pomáhali, sympatizují s námi a přemýšleli nad tím, že budou volit kandidátku číslo 36.

Baránek (Soukromníci): Udělali jsme kus práce pro stavovskou politiku
Foto: Hans Štembera
Popisek: Rudolf Baránek

Vážené dámy a pánové,

když jsme zhruba před 5 měsíci začali jednat o vytvoření stavovské kandidátky pro volby do Evropského parlamentu, málokdo věděl, co nás čeká a kolik práce bude nutné odpracovat. Věřím, že mně věříte to, že mám o přípravě voleb přehled. Zcela určitě jsem Vám neustálými dotazy někdy lezl na nervy.

Nyní, těsně před zahájením voleb s velkou hrdostí říkám, že všichni dohromady jsme pro myšlenku stavovské politiky udělali velký kus práce. Vaší zásluhou dnes o záměrech všech 13 organizací ví neskonale více lidí v České republice, než tomu bylo před krátkým časem. Možná ještě neznají přesné zaměření jednotlivých organizací, ale už vědí, že živnostníci, sedláci, podnikatelé a část střední třídy pochopili, že je nutné vytvořit silnou politickou sebeobranu a nespoléhat se na jiné, kteří tolikrát zklamali a dovedli Českou republiku do dnešní situace.

Veřejně říkám, že jsem přesvědčen, že volebním výsledkem koalice Strany soukromníků České republiky a Nezávislých s podporou Občanské demokratické aliance a 10 profesních společenstev budou mnozí překvapeni.

Rudolf Baránek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…