Cvalín (KSČM): Jiří Drahoš, alias "Bas" aneb Jeho utajená minulost

14.01.2018 8:35

Jiří Drahoš, "čistý prezidentský kandidát", který o sobě prohlašuje, že má čistou minulost. Ale kde je pravda? Veřejnost musí znát veřejný profil "Basa".

Cvalín (KSČM): Jiří Drahoš, alias "Bas" aneb Jeho utajená minulost
Foto: Archiv KSČM
Popisek: Petr Cvalín

Na veřejnost před několika dny pronikly informace o tom, že Jiří Drahoš prý před rokem 1989 spolupracoval s StB. Mimochodem, po internetu se šíří celkem 3 různé varianty této zprávy. Ale každá jiného rozsahu. Ovšem je nutné podotknout, že jsou to opravdu zatím neověřené zprávy. A věřím, že J. Drahoš, který je v nich interpretován jako spolupracovník, bude dělat vše možné pro to, aby své jméno očistil. Ale je to možné?
Vždyť Drahošovi příznivci tohoto prezidentského kandidáta, který v prvním kole prezidentské volby skončil na druhém místě, označují za novodobého Masaryka. Ale toto je samozřejmě urážka prvního československého prezidenta, neboť pan Drahoš zdaleka není takový demokrat, za jakého se vydává. A už vůbec ne s úplně čistou minulostí.

Jiří Drahoš není politik, i když kandiduje na prezidenta. Ale toto není omluva pro to, že nezná Ústavu ČR, zákony republiky a mnoho dalších věcí. A mimochodem, on jako politik, musí občas překousnout i nějaké informace, týkající se jeho osoby a zejména minulosti. Zatím toto stále nezvládá.

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci


Kdo to vlastně je Jiří Drahoš? Uměle médii podporovaný protikandidát prezidenta Zemana. Podporovaný Michalem Horáčkem, který dle některých zdrojů předložil zfalšované lustrační osvědčení, zamlčel hospitalizaci v ústavu, či se snad i věnoval nelegálním sázkám na dostihy. Mimochodem, M. Horáček byl v 80. letech tajnou službou vytipován ke spolupráci. A to s krycím jménem Sázkař. Žel musíme konstatovat, že o jeho činnosti nelze dnes nic zjistit a to ani z dochovaných záznamů policie před rokem 1989. Pan Horáček, si od 18 let přivydělával způsobem, který v tehdejší době nebyl zcela obvyklý. A to takovým, že většinu času trávil na závodišti v Chuchli, kde přijímal sázky na koně. A tehdejší režim mu toto podnikání toleroval. Divné, že ano....? Proč asi? Ať si každý odpoví sám. A je jasné, že když dojde na tuto kapitolu jeho života, tak znatelně znervozní. Některé prameny uvádějí, že M. Horáček donášel na Františka Cigánka. Ve spisech tajné služby se dále uvádí, že Horáček je prověřená osoba......A přesně tato osoba, která asi nemá zcela čistou minulost, bude poučovat občany ČR o slušnosti, demokracii...Ale to nehlavnější je, že když M. Horáček prohrál v prezidentských volbách, vyjádřil podporu Drahošovi, o kterém, jak jsem psal, se spekuluje, že taktéž spolupracoval s tajnou službou. "Čistý politik podpořil druhého čistého politika".

Mimochodem,  Jiří Drahoš má velmi zkreslenou představu o demokracii. Nezapomeňme na to, co nedávno prohlásil. A to, že referendum o vystoupení ČR z EU by nikdy nevypsal. Takto vypadá demokracie v podání Drahoše. Politika, který je uměle podporován různými médii. A ještě by se mělo neustále zmiňovat to, že jedním z klíčových volebních manažerů Drahoše je Jakub Kleindienst, který má za sebou pestrou minulost. Kleindienst působil ve vedení firmy, stíhané v kauze Davida Ratha i v řadě dalších společností, které byly v insolvenci. Toto je další temný škraloup J. Drahoše.

Pokud si lidé za prezidenta volí Drahoše, ať počítají s tím, že v ČR bude zanedlouho euro, budou po republice rozmístěny posádky zahraničních vojsk a v žádném případě se občané nebudou moci zcela demokraticky rozhodnout o setrvání ČR v EU. Další zarážející věc je ta, že Drahoš je zastánce přijímání islámských migrantů, potencionálních teroristů. Volte Drahoše a zanedlouho Česká republika nemusí být zcela bezpečným státem pro své občany.

Pokud lidé opětovně zvolí pana Zemana, tak se můžeme spolehnout, že prezident Zeman bude tak jako dřív bránit zájmy České republiky a zejména jejích obyvatel.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Okamura (SPD): Na přípravě migračního paktu se aktivně podíleli představitelé Fialovy pětikoalice

19:02 Okamura (SPD): Na přípravě migračního paktu se aktivně podíleli představitelé Fialovy pětikoalice

Projev na 100. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k migračnímu paktu.