Cvalín (KSČM): Severoatlantická aliance opět nezklamala

01.07.2015 14:05

Generál Petr Pavel se v pátek ujal funkce předsedy vojenského výboru Aliance, nejvyššího vojenského orgánu NATO.

Cvalín (KSČM): Severoatlantická aliance opět nezklamala
Foto: Archiv PC
Popisek: Petr Cvalín

Severoatlantická aliance opět nezklamala. Do svých horních pater si dosazuje lidi militantního ražení, kteří jsou nejen myšlením naprosto podřízení Spojeným státům. Určitě si vzpomínáme na to, co Petr Pavel prohlásil na nedávno konané bezpečnostní konferenci v Praze. Generál Petr Pavel na této konferenci oznámil, že alianční blok použije jaderné zbraně proti Rusku.
Samozřejmě se snažil zmírnit tuto hrozbu typickými výmluvami o tom, že jaderný útok by byl pouze „taktický" a pouze tehdy, když dojde k „nepřátelské agresi".

Generál Petr Pavel v posledních týdnech či měsících neustále používá ostrá slova na adresu Ruska. De facto Petr Pavel schvaluje to, jaké válečné tendence má USA a NATO vůči Ruské federaci, která brání jen své národní zájmy a to na své půdě! Vojenské myšlení Petr Pavla, předsedy vojenského výboru Aliance, je podobné myšlení a výroků amerického senátora Johna McCaina na adresu Ruska.

Až donedávna, před vypuknutím ukrajinské problematiky, která začala bujet začátkem krvavé revoluce na Majdanu a kterou sponzorovaly USA a Evropská unie jsem si myslel, že NATO by mělo mít ve svých horních patrech lidi, kteří berou Rusko jakožto rovnoceného partnera. Není to tak. Severoatlantická aliance má ve svých řadách ty, kteří mají válečné tendence. Bohužel takové je vedení NATO.

Petr Pavel, který se dostal na nejvyšší vojenský post Severoatlantické aliance, bude předsedat náčelníkům generálních štábů všech osmadvaceti zemí a pod jeho správou budou i dvě strategická velitelství spojenců. Také bude hlavním vojenským poradcem generálního tajemníka Aliance. Petr Pavel se nechal slyšet, že za  nejdůležitější považuje vypořádání se s hrozbami, před kterými západní civilizace stojí. Před hrozbami Islámského státu a agresivního Ruska.

Jen pro zajímavost. Česká republika bude Pavlův pobyt v Bruselu hradit, stejně tak i zabezpečení jeho týmu. Ročně se bude jednat asi o 90 milionů korun! Ano, je to tak. Česká republika bude dávat z kapes svých občanů na Pavlův pobyt, ale i na jeho zabezpečení 90 milionů korun. Tyto miliony bude stát člověk, který má militantní smýšlení a nebojí se mluvit o tom, že alianční blok použije jaderné zbraně proti Rusku.

Petr Cvalín

  • BPP
  • https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Martin Kolovratník byl položen dotaz

Byl byste pro, aby měli cyklisti SPZ?

Cyklisti jsou všude a dost často bohužel nedbají pravidel silničního provozu. Už víckrát se mi ale stalo, že udělali nějaký přestupek a vlastně jim to projde, protože je nemáte jak identifikovat, i když je třeba natočíte nebo je zachytí nějaká kamera. Neměli by mít na kole něco, podle čeho půjdou id...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

22:12 Senátor Hraba: Pohlaví existují jen dvě. Nic jiného není pravda

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k výuce o genderu ve školách.