Fencl (STAN): Aktivní přístup k životu a pohyb u seniorů je nám vzorem

22.07.2018 14:48

Již podruhé si Krajská rada seniorů Jihočeského kraje vybrala areál Sportovního klubu policie České Budějovice k pořádání „Sportovních her seniorů Jihočeského kraje.

Fencl (STAN): Aktivní přístup k životu a pohyb u seniorů je nám vzorem
Foto: STAN
Popisek: STAN

Již podruhé si Krajská rada seniorů Jihočeského kraje vybrala areál Sportovního klubu policie České Budějovice k pořádání „Sportovních her seniorů Jihočeského kraje. Již 5. ročník této velice významné společensko sportovní akce se uskutečnil v úterý 5. června 2018. Slavnostního zahájení se zúčastnili ředitel Krajského ředitelství policie plk. Procházka, předseda Krajské rady seniorů a hlavní organizátor her JUDr. Bezemek, předseda krajské organizace ČUS JUDr. Vavroch a další hosté. V průběhu celého dne soutěžilo více jak 300 seniorů v různých disciplínách, jako například, hod na dálku, bolo ball, rychlá chůze, hod míčem na koš, šipky  atd.

Podle slov předsedy sportovního klubu Jiří Fencla je hlavním důvodem pořádání této akce vytvoření kladného vztahu ke sportování seniorů. Je velmi potěšující vidět sportovat seniory s takovým nasazením, které zde předvádí. To, že si již podruhé krajská rada vybrala k uspořádání her náš sportovní areál mne naplňuje určitou hrdostí a je pro mne i známkou toho, že zde v našem areálu jsme schopni pro sportování všech věkových kategorií udělat co je zapotřebí.

Sportovní klub policie České Budějovice patří k předním sportovním klubům v Českých Budějovicích a touto akcí chceme nabídnout možnost sportování i dalším občanům jihočeské metropole a to i seniorským a veteránským kategoriím.

Jiří Fencl, předseda Sportovního klubu policie České Budějovice a člen STAN

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Maříková (SPD): V4  je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

23:07 Maříková (SPD): V4 je mimořádně důležitý nástroj, který nám dává velkou sílu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 18. dubna 2024 k Visegradské čtyřce.