Hannig (Rozumní): Neřešme minulost, řešme budoucnost

21.07.2021 14:15

Přátelé. Jezdil jsem po republice z důvodu přípravy voleb Aliance pro budoucnost, jehož jsme my (ROZUMNÍ - Petr Hannig - za spravedlnost a životní jistoty) součástí. Přidali jsme se k této silné Alianci, musíme řešit totiž řešit budoucnost. O to jde!

Hannig (Rozumní): Neřešme minulost, řešme budoucnost
Foto: Vít Hassan
Popisek: Petr Hannig

Přátelé. Jezdil jsem po republice z důvodu kandidátních listin Aliance pro budoucnost, jehož jsme my (ROZUMNÍ - Petr Hannig - za spravedlnost a životní jistoty) její součástí. Přidali jsme se k této silné Alianci, protože si myslíme, že musíme řešit budoucnost a ne věčně minulost a nezabředávat do pandemické války, která někdy skončí a ČR se může octnout na mizině, vlivem nedokonalých zákonů a nemístného rozhazování. Přátelé, zaznamenal jsem tak mnoho nenávisti, ale daleko více pozitivně naladěných lidí, kteří už nechtějí vést žabomyší války a hledí do budoucnosti.

A právě toto řešení, kdy rozumnou budoucnost podporuje více stran, které nemají na svědomí tu šlamastiku, ve které nyní žijeme, vidí lidé jako příslib pro normální život, s normálními možnostmi podnikání a zajištění životních jistot pro seniory, neboť v této Alianci mám na starosti řešení jistot pro seniory (i s tím, že senioři nesmí být omezováni ve svých právech, např.otázce řidičských průkazů), jako ten, který vzhledem ke svému věku rozumí problémům seniorů. Dále mám na starosti kulturu, jako nominant Aliance na ministra kultury. Jsem už léta znám, jako ten, který bojuje za českou, moravskou a slezskou kulturu v médiích. Není přece možné, aby z našich médií zněly pouze zahraniční písně a naše kultura byla ve vlastní zemi popelkou, nehledě na to, že naše hospodářství bude v blízké budoucnosti potřebovat každou korunu a za hraní cizích písní v našich médiích odplývají každoročně neuvěřitelně vysoké poplatky do zahraničí a mladí, talentovaní umělci živoří na pokraji nezájmu médií o jejich, mnohdy velice kvalitní tvorbu. Pokud se stanu ministrem kultury, budu aktivně vyhledávat možnosti pro talentované mladé umělce, tak, jak jsem to statně dělal celý život. Budu také iniciovat zákon o českém jazyku, tak jak si své národní jazyky chrání např. Francie, Slovensko, Pobaltské země a mnoho dalších zemí. Dále pak chceme aby byl konečně prosazen jednotný čas (bez střídání času). Jednak proto, že ekonomicky střídání času nepřináší žádný efekt, ale i z důvodů problémů, které prožívají ti, co pracují s hospodářskými zvířaty, která jsou zvyklá na přesný řád a nějaké umělé střídání času je nezajímá. Víte, nakonec z napohled maličkostí se skládá život a Rozumní budou v rámci Aliance dbát na to, aby byl život bez zbytečného obtěžování pro občany. Rozumní v rámci Aliance budou tvrdě prosazovat to, aby naše republika nepřijímala migranty z rizikových zemí, jejichž přístup k životu se zásadně odlišuje od toho našeho.

Přátelé, i když máme mnohdy rozdílné názory na řešení toho, co se kolem nás děje co se týká pandemie a jejího řešení, musíme žít a hledět do budoucnosti.

Děkuji za podporu nás, Rozumných, kteří jsme uposlechli rad mnoha přátel, že nemá cenu za nemalých finančních prostředků, bojovat svůj boj za rozumné řešení problémů samostatně a přidali jsme se k silnému subjektu, který má dostatek finančních prostředků, aby nás dostal do Poslanecké sněmovny a my mohli konečně prosazovat rozumná řešení, bez neustálých nenávistí. Neřešme minulost, řešme budoucnost.

Petr Hannig, předseda ROZUMNÝCH a lídr Aliance pro budoucnost v Královéhradeckém kraji

Převzato z profilu.

Mgr. Petr Hannig

  • Rozumní
  • Předseda strany ROZUMNÍ - stop migraci a diktátu EU
  • mimo zastupitelskou funkci

Článek byl převzat z Profilu Mgr. Petr Hannig

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

6:04 Ostrá (SOCDEM): Jen další z řady „signálů”, které lidem vysílá pětikoalice

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k náhradám ministra Beka za bydlení.