Hašek (ČSSD): Nabídnul jsem pomocnou ruku a zkušenosti

20.01.2019 10:23

Komentář na facebookovém profilu k výsledkům krajských konferencí ČSSD.

Hašek (ČSSD): Nabídnul jsem pomocnou ruku a zkušenosti
Foto: Zuzana Koulová
Popisek: Michal Hašek.

Zúčastnil jsem se na pozvání sociálních demokratů z Vysočiny jejich krajské konference ve Větrném Jeníkově. Děkuji za odvahu a věřím, že diskusní příspěvek oranžového Belzebuba byl pro delegáty zajímavý. Nebyly to historky starého zbrojnoše ani jsem nepřijel bojovat staré války. Nabídnul jsem svůj pohled na aktuální stav a zejména na budoucnost ČSSD. Pojmenoval jsem konkrétní priority i nutné kroky do nejbližších měsíců a let k návratu voličů. Nabídnul jsem pomocnou ruku a zkušenosti, ovšem bez nutnosti zastávat vrcholové funkce. Vážím si, že to delegáty KK oslovilo, neboť pro mne překvapivě 2/3 delegatů mne dokonce veřejným hlasováním usnesením vyzvalo ke kandidatuře do vedení ČSSD (na řadového místopředsedu). Podobnou výzvu jsem již dostal z Ostravy. Děkuji, beru to vážně a mám rozhodně o čem přemýšlet.

Navrhl jsem dnes na Vysočině také usnesení směrem k resortu zemědělství 1) maximální podpora opatřením boje proti suchu, zajištění zásobování pitnou vodou, přísná regulace ceny pitné vody. 2) urychlené řešení kůrovcové kalamity včetně finanční pomoci vlastníkům zasažených lesů (myšleno mimo LČR) - obojí schváleno drtivou většinou hlasů. Hezký zbytek víkendu všem přeji.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

23:08 Seďa (SOCDEM): Tato vláda se na své občany vykašlala a lidem neustále lže

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k navrhovaným změnám v zákoníku práce