Krumer (SPD): Netypická a turbulentní doba, ale změny jsou i v našich rukou.

20.08.2021 14:58

Různé izmy, i současný coronakapitalismus, nejsou zde natrvalo. Pravda není pouze ta, kterou nám vnucuje mainstream a politici, kteří inklinují k diktatuře. Záleží i na každém z nás, jak a v jakém prostředí budeme my i naši potomci žít.

Krumer (SPD): Netypická a turbulentní doba, ale změny jsou i v našich rukou.
Foto: archiv politika
Popisek: Vladislav Krumer

Nedávná historie lidstva, ale i současnost, je přehřátá izmy. Napřed feudalismus a následovaly další izmy.

Raný kapitalismus, kapitalismus, socialismus, u nás po roce 1989 opět raný kapitalismus, a teď koronakapitalismus se zakrytým obličejem a nezákonným sledováním prostřednictvím PSA a dalšími stále měněnými a nepřesnými výmysly i "chytrou karanténou". Zpolitizovaná a byznysem ovlivněná segregace občanů a bohužel i těch školních dětí a ničení jejich sebevědomí a zdraví, podle toho, kdo je očkovaný a kdo neočkovaný vakcínami mRNA, které jsou v testovacím období do roku 2023 na případné nežádoucí vedlejší účinky. Při tom nevadí, že po zemi okolo nás téměř na každém kroku, především ve městech, se povaluje nebezpečný odpad jako jsou použité roušky a respirátory. Sledování občanů kreditními kartami, s tendencí zavést u nás EURO a postupně zrušit hotovost, aby mocní, prodejci, výrobci a jejich lobbisté věděli co, kde, a kdy si kupujeme a kde se pohybujeme.

K tomu ještě nové OP s bezkontaktním čipem, sledování mobilním telefonem a další IT technikou. Také cenzura a rozkazy i z EU a USA co děláme a co musíme dělat, co si můžeme myslet, kdo je náš přítel a kdo nepřítel, koho z nelegálních migrantů musíme do ČR přijmout, a vyhrožování sankcemi, když poslouchat nebudeme, to vše musí skončit. Likvidují a ponižují nás příkazy nejenom s kým můžeme a musíme spolupracovat a obchodovat, odkud a jaké zboží musíme nakupovat ale i s kým a proti komu chodit do válek pro lepší zítřky těch, kteří války vyvolávají. To je třeba odmítnout a neposlouchat, rovněž nepředávat naše pravomoci do EU, pokud se nechceme stát bezmocnou kolonií. Cesta k prosperitě je mít rád svoji vlast, její suverenitu bez vměšování druhých, rozhodovat si o svých věcech sami a podpořit především ty, kteří poctivě pracují. Podpora klasické rodiny, láska k vlasti jako základ státu a jeho budoucnosti, včetně hnutí, stran a politiků kteří to prosazují, je předvolebními slepenci stran a hnutí účelově nálepkováno jako nacionální a fašistická ideologie. Ale ani tento současný systém, protože podle historického vývoje řádů i z diktátu neřádů máme zkušenost, nebude trvat věčně.

K tomu co nám škodí nesmíme zůstat lhostejní, naším cílem je měnit věci k lepšímu. To si musíme uvědomit, jít k volbám, nenechat se ovlivnit pouze předvolebními sliby ani rozdáváním nanuků, a volit strany a hnutí, které kladný vztah ke svojí vlasti a její obranu, suverenitu bez vměšování druhých, všeobecné referendum a pravomoci rozhodovat si o svých věcech sami, mají ve svém programu, a tento program konzistentně prosazují. To je i můj názor a cíl, pod něj se podepisuji a dělám všechno pro to, aby se postupně uskutečňoval.

Převzato z Profilu.

Článek byl převzat z Profilu PaedDr. Vladislav Krumer

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

20:03 Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny…