Laudát (KAN): Tři indiáni a čtvrtý tajemný

22.09.2022 9:45 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k prezidentským kandidátům hnutí ANO

Laudát (KAN): Tři indiáni a čtvrtý tajemný
Foto: Hans Štembera
Popisek: František Laudát

Majitel Hnutí ANO 2011 už bylo líp oznámil, že jeho hnutí má čtyři kandidáty na prezidenta. Jsou jimi Havlíček, Vondráček a Schillerová. Čtvrtého kandidáta neoznámil. Je to tajné. Prchal se asi domnívá, že jsme úplní blbci. V trustu Babišových poradců se horlivě vyhodnocují průzkumy nejen pro první, ale i druhé kolo. A tam to zatím Babišovi nevychází. Podle posledních signálů majitel hnutí možná nakonec kandidovat nebude. Neumí prohrávat. Jeho prohra by mu zničila pel úspěchu, kterému se zatím těšil. Sice prohrál souboj o sestavení vlády, ale na pásce přízně voličů byl první.

A koho nám Andrej jako svoji alternativu nabízí? U některých indiánských kmenů je zvykem dávat lidem jména podle nějakého činu, nebo vlastností. Takto by se mohli například jmenovat známí kandidáti ANO: Ten, co chtěl, aby jadernou elektrárnu stavěli Rusáci, Ten, co tancoval ve Sněmovně na stole a Ta, co se nechala fotit za peníze daňových poplatníků pro svůj profil na sociálních sítích. Jelikož tito tři kandidáti nadělali průšvihů a ostudy daleko více, asi byste našli další plejádu vhodnějších jmen. A ke čtvrtému "tajemnému". Nabízí se celá plejáda jmen - Ten, co si změnil jméno na Bureš, nebo Ten, co vše označuje za kampáň, zcela atypicky by mohlo být Sorry jako...?

Ing. František Laudát

  • Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

20:03 Laudát (KAN): Dobře pracovala, tak ji vyrazíme

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k demisi ministryně pro vědu, výzkum a inovace Heleny…