Lebloch (SPO): A je vymalováno

01.02.2018 6:37

Máme to za sebou. S dobrým koncem. Někde jsem zaslechl, že volební účast 66,6 procent je satanským číslem a nepřinese to tedy nic dobrého. Nevím,jestli to nebyl další - teď již povolební útok na zcela demokraticky zvoleného prezidenta.

Lebloch (SPO): A je vymalováno
Foto: SPO
Popisek: Mgr. Roman Lebloch

Působím již dlouhá léta ve vedení školy, která je na adrese se satanský číslem č.p.666, je velká a nikdy se tady nic satanského a zlého snad nestalo.

Rovněž mě potěšilo, že mnoho erudovaných a vzdělaných lidí, se kterými jsem mluvil, kladně hodnotilo zvolení Zemana. Takže jsme to nebyli jen my staří a nevzdělaní, kteří zajistili Zemanovo vítězství.

Je zajímavé, kolik máme najednou v republice sociologů, politologů, filozofů, komentátorů pravd i nepravd. Vyrojila se jich celá řada. A kapitolou samou jsou tihle europoslanci, převážně zaměření proti Zemanovi. Divíte se jim? Za tučné statisíce svých platů žerou a mlaskají u evropského koryta a vykládají vám takové báchorky, až si řeknete, že když se rozpadla RVHP, tak už by se mohl rozpadnout i tento evropský moloch. Tím se zároveň omlouvám europoslanci Janu Kellerovi, který vidí z mého pohledu svět zcela reálně.

Do toho vyskakují zprávy, že saské město už nezvládá nápor příchozích utečenců a je zoufalé. A Syřan v Německu může dovézt další manželku. Pomalu a plíživě začíná konec staré dobré Evropy.

V kontextu toho všeho je dobře, že jsme si zvolili navzdory všem Feničům,Halíkům a jim podobných tohoto prezidenta a že jsme nenaletěli marketingovému produktu bez politických zkušeností, který mnohdy odpovídal nevím, poradím se. Víme, u koho se radí…

Mgr. Roman Lebloch, SPO Zlínský kraj

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

10:04 Ministr Blažek: Snížení rizika zpronevěry peněz z advokátní úschovy

Ministerstvo spravedlnosti aktuálně diskutuje opatření ke snížení rizika zpronevěry peněz z advokátn…