Matějka (SNČR): Je po volbách do Evropského parlamentu. Reforma nebude, nic se nezměnilo

16.07.2019 10:02

Máme po volbách do Evropského parlamentu. Protagonisté EU si otřeli čelo a oklepali se, protože mají další roky jisté. V oblastech, kde před volbami ubrali plyn, aby nenaštvali voliče, přidali teď do eurounijního auta nitro.

Matějka (SNČR): Je po volbách do Evropského parlamentu. Reforma nebude, nic se nezměnilo
Foto: archiv F. Matějka
Popisek: František Matějka, předseda Strany nezávislosti ČR

Už zase zaznívají slova o přerozdělování migrantů, evropské armádě, slaďování sociálních systémů a společné azylové politiky, aby tím obešli povinné kvóty, rozšíření eura, více přerozdělování od schopných a pracovitých k neschopným a líným, sjednocování daní a hledání daní nových, místo hledání úspor, hledání vnějších nepřátel pro odvedení pozornosti, útoky, dehonestace a zesměšňování odpůrců, vyvíjení politického tlaku na poskytovatele služeb sociálních sítí, aby mazali nepohodlné lidi a jejich názory... Nic se nezměnilo.

Socialismus v EU bude sílit a o České republice budou dál a silněji rozhodovat voliči jiných států skrze jimi volené jejich národní politiky, jejichž státy mají větší hlasovací právo než naše republika. Ta má jen 3 % hlasů v Evropském parlamentu a nemá právo veta. Kritizovat s vědomím předchozích vět EU, chtít ji reformovat a vracet před Lisabonskou smlouvu, když nutnou podmínkou je jednomyslný souhlas všech rozhádaných států, a nechtít přitom vystoupit z EU, by bylo jen pokryteckým hraním si s lidmi a jejich v EU nenaplnitelnou touhou po změně.

Jsem si vědom toho, že zastávat pozici vystoupení České republiky z EU jako naděje na zajištění nezávislosti pro republiku a šance na více občanských svobod u nás je stále ještě nevděčná role, pokud jde o zisk politické moci. Proti nám stojí obrovská síla, která proti nám zneužívá společné veřejné peníze. Kupuje si hlasy výměnou za dotace, má přístup do škol a ovlivňuje naše děti, zaměstnává za společné veřejné peníze armádu eurounijních propagandistů a kupuje si za naše společné veřejné peníze prostor v médiích. Jsem ale zároveň přesvědčen o tom, že čas a vývoj potvrdí naše tvrzení a argumenty, a že když budeme v naší pozici konzistentní, uvěřitelní a dlouhodobě čitelní, tedy na rozdíl od jiných, kteří budou jednou převlékat kabáty a hrát si na „my jsme to říkali taky“, lidé to nakonec ocení a uspějeme.

Hodnoty jako jsou svoboda a nezávislost přetrvaly mnoho generací. Lidé za ně dokonce pokládali své životy, tak jsou silné. A přežijí i naši účast v socialistické EU. Strana nezávislosti České republiky a její touha po odchodu naší země z EU je tu pro všechny, kteří už výše uvedené vědí, nebo k tomu postupně dojdou. Náš jednoznačný a čitelný politický postoj musí být zastoupen v národním parlamentu. Držme si společně palce, ať je to co nejdříve. Chybí tam. Ať už pro jeho prosazení, nebo pro vyvinutí tlaku na ostatní.

.Převzato z profilu autora

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

21:03 Vondráček (Svobodní): Právě EU pod vedením Německa je příčinou současné energetické krize

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k důležitosti zachování práva veta v tvorbě energetic…