Peštová (ANO): Proč už něco neděláme od března?

02.09.2022 9:27

Projev na 36. schůzi Poslanecké sněmovny 2. září 2022 – Projednání návrhu na vyslovení nedůvěry vládě České republiky

Peštová (ANO): Proč už něco neděláme od března?
Foto: MŽP
Popisek: Berenika Peštová

Omlouvám se, ale ta reakce v současný době koalice, která teď přišla, která samozřejmě si nás vyfotila, když jsme tady seděli celou dobu a byly tady prázdné řady a za námi nebyli skoro žádní ministři, tak mě docela dostala. Jako to, že vám to připadá směšné, mně to moc směšné nepřipadá. To, že čekáme na nějakého 9. září, to je fajn. Ale proč už něco neděláme od toho března? Jako všichni víme, že ten plyn začal už někdy v listopadu loňského roku.

V listopadu loňského roku byl krach nějakých společností, které samozřejmě byly distributory plynu. A od toho to začalo a postupně to stoupalo. Co se týče elektřiny, tak to jsme někde v únoru, v březnu, kdy začaly stoupat drakonicky ceny. A my čekáme na nějaké září?

Všechny státy kolem nás zareagovaly, zastropovaly, měly nějaké řešení. A my čekáme na 9. září? Já nevím, jestli vy se bavíte s těmi firmami, ale já třeba se s nimi bavím. A ty už opravdu jsou... To nejsou otázky měsíců. To jsou otázky dnů. Ony prostě nepřežijí. A je jenom první firma, která krachne, a půjde to, jak domino. Madeta už tady křičí jak dlouho? A jako vám to připadá směšné? Mně to fakt směšné nepřipadá.

Děkuju.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

22:01 Hřib (Piráti): V investicích do infrastruktury pro cyklisty pokračujeme

Informace na svém veřejném facebookovém profilu k dalším investicím do infrastruktury pro cyklisty v…