Primátor Hrabálek: Hradec naváže spolupráci s fotbalovou asociací

19.01.2022 9:15

Město Hradec Králové se chystá v následujících dnech uzavřít memorandum o spolupráci s Fotbalovou asociací České republiky.

Primátor Hrabálek: Hradec naváže spolupráci s fotbalovou asociací
Foto: ODS
Popisek: Alexandr Hrabálek

Jeho předmětem je mimo jiné zařazení nového multifunkčního fotbalového stadionu, který po dokončení bude splňovat parametry kategorie UEFA 4, do nabídky stadionů pro domácí utkání českých reprezentačních mužstev. Znění memoranda dnes na svém jednání schválili hradečtí zastupitelé.

„Spolupráce s Fotbalovou asociací České republiky si nesmírně vážíme, jelikož mít vedle sebe takového partnera je vždy přínosné. Věříme, že tuto spolupráci budou kvitovat také fotbaloví fanoušci. V memorandu je deklarováno zařazení nového hradeckého multifunkčního fotbalového stadionu po jeho dokončení do nabídky národních stadionů v kategorii UEFA 4, díky čemuž budeme moci v Hradci Králové vidět reprezentační utkání za účasti známých sportovních hvězd,“ říká primátor města Alexandr Hrabálek. Stadion bude moci být využitý například pro přátelská utkání reprezentačního týmu ČR „A“, přátelská či kvalifikační utkání ČR do 21 let, ČR do 19 let, ČR do 17 let, ČR do 15 let a přátelská či kvalifikační utkání žen ČR „A“, ČR do 19 let a ČR do 17 let. Znění a podpis memoranda dnes na svém zasedání schválili hradečtí zastupitelé.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

23:07 Mračková Vildumetzová (ANO): 42 milionů na vládní propagaci. Zrušte to

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu a 42 milionům na informač…