Primátor Paparega: Na jaře znovu vylepšíme prostor na jezeře Most. Těšíte se?

03.11.2021 19:09

"Máme za sebou první kompletní sezónu na jezeře Most. Místo, které dlouhou dobu vzbuzovalo vášně, je již přes rok otevřené široké veřejnosti. Svůj volný čas zde tráví lidé nejen z Mostu, ale i ze širokého okolí," říká primátor města Mostu Jan Paparega.

Primátor Paparega: Na jaře znovu vylepšíme prostor na jezeře Most. Těšíte se?
Foto: Archiv JP
Popisek: Jan Paparega – primátor města Mostu

Během první "koupací" sezóny přilákalo jezero plavce, otužilce, turisty, sportovní kajakáře i obyčejné milovníky relaxace u vody. 

Anketa

Považujete neočkované za škůdce a nepřátele?

16%
82%
hlasovalo: 19488 lidí
Dokonce i vánoční přání, které jsme natáčeli v loňském roce, vznikalo také zde, u břehů naší chlouby.

Za první rok otevření se nám podařilo přilákat několik tisícovek Mostečanů, kteří zde trávili slunečné dny, ale stejně tak jsme zde mohli potkat lidi na procházkách, fotografy, influencery a další nadšence i v období, kdy zrovna nebylo počasí na koupání.

Postupem času jsme jezero, jeho břehové linie a pláže zvelebili, zasadili jsme zde stromy, upravili povrchy, otevřeli občerstvení a připravili zázemí pro správce. Na další úpravy se můžete těšit hned, jakmile nám to dovolí příroda.

Nezahálíme ani v těchto dnech, kdy venku začíná přituhovat. Před několika týdny jsme doplnili pláže o jemnější strukturu oblázků, aby se návštěvníci cítili u vody o něco pohodlněji. Na jaře přijde na řadu II. etáž pláže, kde dojde k dalšímu vysazení borovic a doplnění slunečníků.

Osobně se těším i na nové občerstvení a další vylepšení prostoru, kde lze trávit příjemné chvilky s přáteli či rodinou. Tedy u našeho jezera Most. Těšíte se také?

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

12:06 Dostálová (ANO): Nad dopisy diváků aneb Autentické otázky voličů

Odpovědi na otázky voličů, publikované na svém veřejném facebookovém profilu