SPOZ: Volební porážka neznamená, že před námi není mnoho práce

12.11.2013 17:32

Prohlášení politické rady SPOZ.

SPOZ: Volební porážka neznamená, že před námi není mnoho práce
Foto: SPOZ
Popisek: Logo Strany práv občanů - Zemanovců

Kolegyně a kolegové,
vedení Strany Práv Občanů ZEMANOVCI jednoznačně přijímá spoluodpovědnost za katastrofický volební výsledek v nedávných parlamentních volbách. Na straně druhé vnímáme hlas z místních organizací pokračovat v práci. Proto vedení strany rozhodlo svolat na prosinec tohoto roku mimořádný sjezd, který vyvodí důsledky z parlamentních voleb. Tento sjezd rozhodne o programu a termínu svolání mimořádného již volebního sjezdu, který se uskuteční na jaře roku 2014. Ještě před tím musí proběhnout řádné krajské konference.

V současné politické situaci, kdy nelze vyloučit ani další volby, však musí mít strana vedení, protože bezvládí by přineslo pouze neschopnost vyrovnat se se závazky z parlamentních voleb, připravit kvalitně mimořádný sjezd a připravit pro tento sjezd analýzu volebního neúspěchu.

Politická rada proto vyzývá členy vedení krajských organizací, aby nepodléhali deziluzi, že současné vedení zůstane na svých funkcích do roku 2015. Volební porážka přece neznamená, že před námi není mnoho práce. Z tohoto důvodu vedení strany jednoznačně odmítlo rezignaci předsedy i prvního místopředsedy strany. O tom, kdo povede stranu do příštích voleb, rozhodnete na jaře 2014.

Politická rada SPOZ

reklama

autor: SPOZ

Odchod do důchodu

Paní Schillerová, přijde mi to, nebo nějak často měníte své názory? Teď tvrdíte, že je pro vás navýšení věku odchodu do důchodu nepřijatelné, ale podle jiných, s tím souhlasili a zrovna vy jste to jako ministryně sama navrhovala - https://tn.nova.cz/zpravodajstvi/clanek/396856-schillerova-chce-zvysi...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

12:05 Navrátil (KDU-ČSL): Senior Pas a Rodinné pasy poskytují slevy na zboží, služby a další aktivity

Moravskoslezský kraj opět podpořil slevové karty pro seniory a rodiny s dětmi. Senior Pas a Rodinné …