Senátor Láska: Je to tam! Šel jsem na čtvrtou dávku. A pak se to rozjelo

15.01.2022 10:48 | Ze sítí

Senátor Láska: Je to tam! Šel jsem na čtvrtou dávku. A pak se to rozjelo
Foto: Repro Facebook Milion chvilek pro demokracii
Popisek: Václav Láska (SEN 21) na Staroměstském náměstí

Zkusil jsem to. Dal jsem status, že jsem se nechal přeočkovat proti klíšťové encefalitidě. Ale status jsem úmyslně uvedl sdělením "A je tam! V levém rameni. Čtvrtá dávka!" A dal obligátní fotku s ramenem a náplastí. No a pak už jen čekal.

Asi dvě hodiny běžela věcná diskuze o borelióze, encefalitidě, klíšťatech a tak. (asi 200 komentářů) Ale pak status objevila skupina odpůrců očkování proti covidu a už to fičelo (aktuální číslo 1.400 komentářů). Část nečetla dál něž první řádek a jela rovnou své covidové téma. Část ale překvapivě dočetla a i tak mi nandala. Zdá se, že už tu nejde jen o "nevyzkoušenou vakcínu", ale že prostě pro ně je jakékoliv očkování historické zlo a spiknutí temných sil.

Vedle obvyklé agrese a urážek mně bavilo rozčilování, proč se jim můj status zobrazuje, ať je neotravuju. Ale to si fakt musí vyřídit s fb kámošem Pepou či Marií, kteří mi pod status poslali své tři oblíbené blicí smajlíky.

Také pobavil pan Miro Křižan, který po mé soukromém dotazu, že potřebuju pro orgány činné v trestním řízení ujistit, že má skutečně v úmyslu mi fyzicky ublížit, mě zablokoval. A když jsem mu stejný dotaz poslal z účtu svých tří kolegů, zablokoval okamžitě i je. Já nevím, chce mi jezdit dávat dávku mezi oči a pak si ani povídat nechce. Ach jo...

Někdy mě na těhle situacích baví dávat komentářům tváře. Tady jich je pár i pro Vás i s jejich originálními komentáři.

A na závěr, tenhle ani předchozí status není o tom, jestli je očkování dobré nebo špatné. Ale je spíš o naší neschopnosti normálně se spolu bavit, diskutovat nebo spolu prostě jen umět nesouhlasit bez agrese a nadávek. Ale co to vysvětluju, sem to stejně žádný adresát těhle mých slov nedočte

Mgr. Václav Láska

  • BPP
  • Tento profil nevytvořil Václav Láska, proto zde není aktivní
  • senátor

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

6:23 Ministr Baxa: Novela zákona zřizuje nový registr umělců

Vláda projednala legislativní ukotvení statusu umělce. Hlavním cílem předloženého návrhu je předevší…