Senátor Valenta: To už vážně Evropa klesla tak hluboko?

26.06.2019 11:38

Komentář na facebookovém profilu ke kauze školní diskuse o pohlaví ve Velké Británii

Senátor Valenta: To už vážně Evropa klesla tak hluboko?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ivo Valenta

Plně souhlasím se studentem, který v diskuzi učiteli (navíc velmi slušně) řekl, že existují pouze dvě pohlaví. Mužské a ženské. Dost dobře proto nechápu, jak mohl být za tato slova vykázán ze třídy. A už vůbec mi hlava nebere, proč namísto toho, aby byl potrestán učitel za to, že žákovi neumožnil projevit vlastní názor a ještě ho za to ponížil vyhodzením ze třídy, dostal další sankci opět žák – důvodem bylo, že zveřejnil video jako důkaz.

Jen díky němu ale můžeme vidět, kam evropské školství v praxi spěje. A je to smutná podívaná. Dětem a mládeži se vnucují názory a za pravdu se trestá. To už tady ale v historii bylo, nebo ne? Na základních, na středních i vysokých školách či univerzitách se od jakživa učilo o dvou typech pohlavních soustav. O mužské a ženské. Rodí se tedy kluci a holky. Nic víc a vždy to každému stačilo. Také křesťané hovoří o stvoření muže a ženy.

Znáte snad někdo z encyklopedií nebo učebnic biologie třetí, čtvrté či páté pohlaví? To už vážně Evropa klesla tak hluboko, že se pouhým sdělením faktů dopouštějí lidé diskriminace?

Více ZDE

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

6:16 Ministr Kupka: Plavební sezóna na Baťově kanále se blíží - začne už 1. května

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k Baťově kanálu.