TOP 09: Zdeněk Šarapatka kandiduje do Senátu za naši stranu

06.06.2022 8:39

Výkonný výbor TOP 09 dne 26. května oficiálně schválil Zdeňka Šarapatku jako svého kandidáta do Senátu. Český publicista a bývalý člen Rady České televize se bude ucházet o přízeň voličů v obvodu Mělník.

TOP 09: Zdeněk Šarapatka kandiduje do Senátu za naši stranu
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

„Útoky Babiše a proruského Hradu s SPD na Senát potvrzují jeho obrovský význam. Nejen coby hlídacího psa občanů nad zpackanými zákony a ochránce regionálních zájmů voličů. Má také ústavní páky zabránit  orbanizaci  země a proruské velezradě. Nebezpečná doba vyžaduje odvahu a bojovníky. Volit do Senátu „šedé myši“, jejichž budoucnost je jejich minulost a krédem věčné ústupky, je hazard s našimi osudy. Jsem bojovník.  Zlu se nesmí ustupovat,” říká Šarapatka.

„Za rohem je válka. A zítřky nejisté. Vzletné fráze a plané sliby zemi nepomůžou. Senátor v zákrytu je drahý zadarmo. Jsem z první linie. Včera jsem bránil nezávislost České televize a za všechny slušné čest u soudů s Milošem Zemanem. Můj cíl má zásady. Senát je cesta, když selžou poslanci a prezident zkouší být monarchou. Když stát zamíří do pekel. Senátor nesmí být papaláš. Ale obránce i útočník. Za voliče. Za občana. Za demokracii. Za svobodu,” uzavírá Šarapatka.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Tomio Okamura byl položen dotaz

migranti

V rozhovoru pro PL jste řekl, že hnutí SPD tady nechce žádné africké a islámské migranty. Ty ale podle všeho k nám ani nechtějí. Jak se ale stavíte k přijímání uprchlíků z Ukrajiny? A vracel byste na Ukrajinu bojeschopné muže? A pokud ano, jak?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Koten (SPD): Invaze imigrantů do Evropy pokračuje. Loni stoupla o 20 %

18:14 Koten (SPD): Invaze imigrantů do Evropy pokračuje. Loni stoupla o 20 %

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migraci.