TOP 09 má dalšího kandidáta do Senátu

25.07.2018 17:32

Tentokrát se pro kandidaturu pro senátní obvod 74- Karviná rozhodl komunální politik z města Rychvald Ing. Ladislav Sitko. Kandidát do Senátu L. Sitko není v politice nováčkem. V minulosti zastával funkci místostarosty města Rychvald, nyní zastává funkci radního a je předsedou finančního výboru.

TOP 09 má dalšího kandidáta do Senátu
Foto: TOP 09
Popisek: TOP 09

Před svým nástupem do komunální politiky pracoval v různých manažerských postech, nejdříve v ŽDB Bohumín, pak ve společnosti Bonatrans Group a.s. Má proto dlouhodobé praktické zkušenosti v oblasti řízení, a to jak ekonomiky, tak i lidských zdrojů. "Chci především využít své dlouholeté zkušenosti jak z praxe, tak i z komunální politiky a následně je promítnout do práce v Senátu," řekl L. Sitko a dodal, co by rád jako senátor zlepšil, "jedná se zejména o prosperitu a důstojný život občanů všech věkových kategorií v našich městech a obcích."

Kandidát L. Sitko cestu spatřuje v růstu a další podpoře vzdělanosti, rozšiřování volnočasových aktivit občanů, snížení a zjednodušení administrativy pro drobné podnikatelé a vytváření příznivých podmínek pro vstupování investorů do tohoto regionu.

Chce se rovněž zaměřit na hospodárnost, efektivitu a účelnost vynakládaných finančních prostředků zejména v oblasti sociálních dávek. Dále preferuje vyrovnané hospodaření na všech úrovních, srozumitelnost a přístupnost veřejné správy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

23:08 DSZ - ZA PRÁVA ZVÍŘAT: První desítka kandidátů do nadcházejících eurovoleb

Demokratická strana zelených - ZA PRÁVA ZVÍŘAT představila první desítku svých kandidátů do eurovole…