Válek (TOP 09): Když se zruší skládky, kam se bude vyvážet to, co se nedá spálit nebo recyklovat?

17.06.2020 19:56

Projev na 49. schůzi Poslanecké sněmovny dne 17. 6. 2020 k vládnímu návrhu zákona o odpadech (druhé čtení)

Válek (TOP 09): Když se zruší skládky, kam se bude vyvážet to, co se nedá spálit nebo recyklovat?
Foto: TOP 09
Popisek: Vlastimil Válek

Já se strašně omlouvám, protože dva dny jsem nemluvil, mám absťák. (Pobavení a smích v sále.) Ale mám dotaz. To je nesmírně zajímavá debata, vůbec tomu nerozumím, ale dělám si poznámky, úžasný.

Mám dva dotazy. Dotaz a poznámku. Ten první dotaz: Když se zruší skládky, kam se bude vyvážet třeba stavební suť, nebo štěrk, nebo tady tyto věci, co se vyváží na skládky, nedají se spálit, nedají se úplně recyklovat, tak jenom jestli... to je nějak promyšlené? To je můj dotaz. Já se teď omlouvám, já nechci nikoho naštvat. A potom tedy taková zlá poznámka. Mně se hrozně líbí to třídění, co je venku. Ale já tedy jsem udělal to, že jsem se podíval, co je vevnitř, jo. Tam tedy je v každém to stejný. To, že by v jednom byl jenom plast, v jednom papír, tak já nevím. Zkuste se schválně podívat do těch, co tam máme vpředu, ty na to třídění, co je tam vevnitř.

To není tak, že je tam něco roztříděné, to je hluboký omyl. Zvenku to tak vypadá, vevnitř je to úplně jiné. Jedna věc je, jak to vypadá zvenku a druhá věc je pak ta realita zevnitř, čímž zdravím dceru, protože máme koše polepené a když hodím do špatného koše, tak to je taková soda, to si nedovedete představit.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

15:06 Nerudová (STAN): Pane Babiši, složku a číslo na mě určitě máte, tak se ozvěte

Komentář na svém veřejném facebookovém profilu k migračnímu paktu a Andreji Babišovi.