Vlašín (SZ): Naše Šumava

15.06.2014 16:10

Skupina aktivistů, zcela zjevně placená ze západních diverzních centrál, se minulý víkend nashromáždila před domem (údajného) známého jihočeského kmotra z Vysoké.

Vlašín (SZ): Naše Šumava
Foto: zeleni.cz
Popisek: Logo Strany zelených

Zkrátka : okolo domu místostarosty Krátkého se sešla skupinka umolousaných a odredovaných individuí, kteří skandovali různá hesla, která svědčila, že aktivisté nestojí oběma nohama na zemi, jakoby žili na Marsu. Vykřikovali například : „Pryč s korupcí, zákon je důležitější než prachy“ a podobné nesmysly.

Když místostarosta ani po hodině z domu nevyšel, vnikli aktivisti neoprávněně na jeho pozemek, kde bez povolení Báňského úřadu začali kutat v zemi. Po několika hodinách podzemní činnosti vytáhli ze země beztvarý balík. Přivolaná policie se domnívala, že aktivisté objevili tajnou zásobárnu, kam byly odkloněny peníze ze známého penězovodu Modrava-Vimperk-Vysoká. Skutečnost byla jiná. Přivolaný veterinář MVDr Jaroslav Chrobák konstatoval, že jde o psa. Umolousanci začali skandovat: „Už víme, kde je zakopaný pes! Už víme kdo je kmotr! “

Policie pro pochybnosti, zda smrt psa nenastala cizím zaviněním, nařídila pitvu, které se ihned ujal dr. Chrobák. Po chvíli přítomným ukázal žaludek zvířete se slovy: „Toto je jádro pudla !“ Nad obsahem žaludku však několikrát nevěřícně zakroutil hlavou. Na otázku našeho serveru, co bylo příčinou smrti, se dr. Chrobák dlouze odmlčel a pak řekl : „Pes zahynul na přežrání. V jeho žaludku jsem nalezl několik kubíků smrkového dřeva.“

V blízkosti incidentu se pohyboval i jiný politický podnikatel inženýr Ital. Je to interesantní čtyřicátník s typicky jižanským temperamentem. Vlastní neoliberální měsíčník žertovně nazvaný Kantorské listy. Požádali jsme ho o krátký rozhovor:

Proč jste koupil magazín Kantorské listy, chcete se věnovat výchově ?

I: Co vás nemá, moji hlavní ambicí je vyhnat zelené ideology z jejich doupat, které se tady na Šumavě nazývají informační centra a nebo centra ekologické výchovy. Ve skutečnosti to ale žádná centra nejsou – vaří se zde kámen mudrců a vyučuje se zelená ideologie. A to já nedovolím!

Jaký máte názor na zástavbu na Šumavě- není zde příliš masová výstavba ?

I:Ale běžte do pr..le: Jaká výstavba. Šumavské obce se vylidňuji, starostové sotva vyjdou s rozpočtem. Na Modravě například pan starosta musí vyjít s rozpočtem necelých šest milionů na osobu.

No, ale někteří si stěžují, že nová výstavba zasahuje dosud nedotčené oblasti!

I: Co to tady plácáte? Mnoho místních vesnic bylo za komunismu zničeno a nastěhovala se sem příroda. A ta teď musí vypadnout ve prospěch akvaparků a fitcenter. Musíme na Šumavu vrátit život!

A to chcete, aby se sem vrátili původní obyvatelé, Němci ?

I: Ci boha ježišu, co to je za řeč? Němci sem nemůžou. Dyk se podívejte, co udělali v Bavorském parku- samej kůrovec, no katastrofa. Ještě tak Rusáky bych sem dal, protože ti uměj bojovat (i s kůrovcem). Proto taky vyhráli druhou světovou!

Říká se, že máte nakoupeny pozemky pod chystanou lanovkou.

I : No, to vite že mám. Ale nejen to, nakoupil jsem pozemky pod správou parku ve Vimperku. Pokud se nebudou chovat slušně, tak s nimi vyběhnu i s celým tym jejich zámkem.

Naše Šumava je Šumava pro slušné podnikatele a nebo slušné turisty, kteří sem přijedou a zbaští všechno, co se jim předloží (ať už jde o starou flaksu nebo tiskové prohlášení starosty Modravy). Ti ostatní ať si zůstanou doma !

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Mojmír Vlašín - profil

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

19:02 Dufek (KDU-ČSL): Musíme u migračního paktu vymyslet taktiku, ne na sebe pokřikovat

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.