Volfová (Česká Suverenita): Demonstrace proti hrozbě islamizace Evropa

14.01.2015 7:25

V pátek 16. ledna 2015 v 16:00 se na Hradčanském náměstí u sochy presidenta Masaryka uskuteční demonstrace všech lidí, kteří si ve světle nedávných událostí v Paříži uvědomují, jaké nebezpečí pro Evropu představují militantní muslimové.

Volfová (Česká Suverenita): Demonstrace proti hrozbě islamizace Evropa
Foto: red
Popisek: Mgr. Jana Volfová, Česká suverenita

Protože Česká suverenita nechce nečinně přihlížet rostoucí radikalizaci muslimů, kteří na mnoha místech světa vraždí dnes a denně tisíce nevinných lidí a dnes již tyto své zločiny páchají i v hlavním městě Francie, jsme připravení aktivně se připojit k protestům a bojovat proti všem, kteří nectí české zákony, porušují práva občanů, nectí svobodu slova a rovnost všech občanů včetně žen a dopouštějí se odporných zločinů na bezbranných zvířatech, což dokonce vydávají za projev svého náboženství. Čím dále častěji rovněž požadují, aby pro ně neplatily zákony země, ve které žijí, ale muslimské právo šaríja, což je pro Českou Suverenitu naprosto nepřijatelné. Na nebezpečí plíživé islamizace Evropy upozorňujeme již více než 3 roky a současná situace nám bohužel dává za pravdu. Proto jsme připraveni podpořit každou iniciativu, která povede k ochraně evropského kulturního prostoru a zamezí šíření islámu do míst, kam historicky nepatří.

Jana Volfová
předsedkyně České Suverenity

Mgr. Jana Volfová

  • ČSSD
  • předsedkyně strany Česká Suverenita, učitelka
  • mimo zastupitelskou funkci

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Česká Suverenita

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

6:03 Prokšanová (KSČM): Děkujeme - nezapomínáme. Nikdy!

Kdo nás osvobodil? A komu to nemáme zapomenout? Snad nám ministryně Černochová napoví!