Vyhnánek: Přímé vstupy jsou náročná disciplína

20.07.2022 4:31 | Ze sítí

Komentář na facebookovém profilu k přeřekům před kamerami

Vyhnánek: Přímé vstupy jsou náročná disciplína
Foto: Hans Štembera
Popisek: Náměstek primátora Pavel Vyhnánek

Protože co provedete, nejde vzít zpátky. Ideální terén pro někoho jako jsem já. Před lety se mi s Českým rozhlasem třeba povedlo přeslechnout, na co se mě paní redaktorka ptá. Při jiné příležitosti jsem si blbě poznamenal čas rozhovoru s Radiožurnálem a začátek absolvoval v narvané tramvaji.

Už jsem se ale zlepšil a teď si pouze pletu slova. Například jsem místo 'degradovaný beton' řekl 'degenerovaný beton' a 'jeviště' označil za 'pódium'. To není úplně špatný výsledek.

Mimochodem, DEGRADOVANÉHO betonu už jsme ze Spirály odstranili 1600 tun a nosné konstrukce posílili o 100 tun oceli. Nová střecha už je hotová, vnější plášť téměř taky, přibývají okna, retenční nádrže, komorní scéna, otočné JEVIŠTĚ a mnoho dalšího.

Spirálu jsme zachránili před chystanou demolicí a teď z ní před očima roste světově unikátní, multifunkční prostor pro všechny Pražany. Hotovo bude již příští rok!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Tomáš Zdechovský byl položen dotaz

Právo na opravu

Věci se dají dát opravit už dnes, ale problém je, že oprava často vyjde stejně nebo skoro stejně jako koupit si novou věc. Tak k čemu pak platit za opravu? Nepřijde vám tento zákon EU zase úplně zbytečný? A když dám věc opravit, jakou, pokud vůbec, na ni pak budu mít záruku? Děkuji za odpověď

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Koudelka (Trikolora): Tajemství Michaila Gorbačova

16:14 Koudelka (Trikolora): Tajemství Michaila Gorbačova

Recenze knihy Jánose Zolcera. Nakladatelství Slovart Praha 2023, ISBN 978-80-276-0579-8, 408 stran.