Zwyrtek (Nezávislí): Marek Benda? Dodnes těžce nepoužitelné dítě

04.08.2014 9:10

Nesouhlasím, že Marek Benda je nepoužitelný poslanec, jak byl někým po svém nehorázném výroku o dětech z dětských domovů označen. Je to těžce nepoužitelné dítě bez ohledu na svůj věk, protože nikdy nedospěl. Neměl kde! Zkrátka takový Brouk Pytlík.

Zwyrtek (Nezávislí): Marek Benda? Dodnes těžce nepoužitelné dítě
Foto: František Zwyrtek
Popisek: František Zwyrtek

Na Ostravsku by se dokonce řeklo - nepoužitelný protekční spratek, který už třetí desítku let staví svůj život na disidentském osudu svého otce (který si naši úctu zaslouží). Syna však vychovat neuměl, protože ho nenaučil, že jiným může něco říkat, až sám něco dokáže. A jít ze školních lavic do politiky - nejhorší možná varianta pro nás všechny. Nic neumí, nikde nepracoval, ale nám bude říkat, jak pracovat máme a co musíme všechno od těchto vlád vydržet.

Nejsem sám, kdo při pohledu na vyplašený, o to více pyšný pohled Marka Bendy, a slyšíc výroky, za které by zasloužil pár facek, navíc pronášené způsobem, jakože všichni ostatní jsou totálně mimo, až na něho samého, odchází od obrazovky. To, že se neumí učesat, bychom mu snad i odpustili. To, že s nulovými životními zkušenostmi rozhoduje o osudu této země téměř od doby plínek, to odpustit nelze. O podvůdku s nafouknou diplomkou, což bylo tak trapné, že měl chodit kanály, nemluvě.

Marek Benda je symbolem slepé stranickosti v tom nejhorším slova smyslu, symbolem zlaté mládeže, která se naučila mlátit prázdnou slámu u mikrofonu, aniž kdy byla zaměstnána, aniž kdy někoho zaměstnala, zato rozumí všemu a všem, takový brouk Pytlík této doby, co všechno viděl v kině, ale nikdy nezažil. A taky je těch Pytlíkových kvalit. Mluvit, chvástat se...a to je vše. A je jedno, ze které je strany, on by se tento typ našel skoro u každé.

Dokud tyto děti, které zůstanou dětmi do sedmdesáti, protože neměly kde dospět, budeme volit, tak se pak nesmíme divit, že dokáží nazvat děti "nepoužitelnými".

Doufám jen, že Marek Benda své děti vychovává k práci, a že ty jednou budou pro tuto zemi použitelné. Narozdíl od jejich otce. Musí jim říkat - pro tuto zemi uděláte nejlépe, když nebudete jako tatínek. Pak budete použitelné.

Marek Benda by měl z politiky odejít, a zkusit se živit vlastní prací. A tak za deset let možná bude něco vědět o životě. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

18:09 Havlíček (ANO): Působíte směšně. Zcela jasně se o kvóty jedná. Cituju z migračního paktu

Projev na 98. schůzi Poslanecké sněmovny 19. dubna 2024 k migračnímu paktu.