Senát Parlamentu České republiky

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,19. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

03.09.2012 14:39:19

TISKOVÁ ZPRÁVA - Facebook Senátu PČR

TISKOVÁ ZPRÁVA - Facebook Senátu PČR

Vážené dámy, vážení pánové, dovolujeme si Vás informovat, že dnes byl spuštěn oficiální profil Senátu Parlamentu ČR na sociální síti Facebook. Facebook vnímáme jako významnou platformu pro komunikaci s veřejností.

Na facebookovém profilu Senátu budeme zveřejňovat zásadní stanoviska pléna Senátu ke klíčovým bodům schůze, tiskové zprávy, které vydává Kancelář Senátu, avíza k veřejným slyšením, informace o pořádaných konferencích či pozvánky na kulturní akce pro veřejnost.

Naším cílem je, aby byl facebookový profil Senátu pro návštěvníky co nejzajímavější. Naleznete na něm proto nejen texty a fotografie, ale nově také videoreportáže, prostřednictvím nichž chceme poutavou formou přiblížit činnost Senátu veřejnosti. Videoreportáže se budou zaměřovat na projednávání zásadních návrhů zákonů, činnost senátních výborů a komisí, ale také akce, které se v sídle horní parlamentní komory pořádají.

Budeme velice potěšeni, pokud se také Vy – prostřednictvím vlastních facebookových profilů - přidáte mezi fanoušky oficiálního profilu Senátu. Učinit tak můžete zde:

http://www.facebook.com/#!/pages/Sen%C3%A1t-Parlamentu-%C4%8CR/460562347308171

Těšíme se na Vás. 

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama