Bc. Jan Gabriel

ředitel Domu seniorů Liberec - Františkov, předseda APSS LK
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,89. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

17.11.2016 0:19:43

Suitě již bývalého starosty Štylera na sportu a dětech na Praze 11 nezáleží

Suitě již bývalého starosty Štylera na sportu a dětech na Praze 11 nezáleží

Opět jsme se přesvědčili, že v případě HPP11 jsou sliby jen sliby, že v zájmu politikaření jsou ochotni vystavit i sportovní kluby z Prahy 11 nejistotě.

 Sportovní granty připravené a schválené sportovní komisí, schválené Radou MČ Praha 11, HPP11 nepodpořilo. Výmluvy, lži, spiklenecké teorie zvítězily nad snahou zajistit sportovním oddílům jistotu. Mnoho z nich čeká na granty z důvodů zaplacení nájmů sportovišť. Mnoho z nich potřebuje každou korunu proto, aby se staraly o naše děti, aby zajistily nejen sportoviště, ale zázemí, platbu za turnaje, akce, vybavení a další. HPP11 opět ukázalo, že mu jde o politikaření a nikoli o zájmy občanů Prahy 11 a dětí, které zde žijí a které zde sportují.

Nic neomluví toto hlasování. Malost opět zvítězila. Ale u ostatních nikoli, a tak jen HPP11 opět dokázalo, o co mu vlastně jde a co je zač. Díky ostatním zastupitelům sportovci a děti na Jižním Městě mohou dál sportovat. Díky všem kolegům zastupitelům. 

Jan Gabriel

člen zastupitelstva MČ Praha 11

bez politické příslušnosti

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama