David Pazdera

Marxismus je všemocný, protože je pravdivý.
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

22.06.2014 13:52:55

Akce v Praze proti fašistům na Ukrajině

Akce v Praze proti fašistům na Ukrajině

Vystoupení s. Ladislava Kašuky

Hradčanská:


Vážení přátelé,

Dovolte mi, abych Vás jako strůjce a svolavatel této akce uvítal, a poděkoval Vám za to, že jste sem ze všech možných koutů naší země přijeli a přišli. Dnešní akce, má hned dva významy a cíle, jeden je historický, kterým je poděkování za osvobození Rudou armádou v roce 1945 a uctění památky padlých ve Druhé světové válce a druhý, kterým je postavit se novodobé fašistické a neonacistické hrozbě. Více Vám k tomu řeknu před budovou ruské ambasády.

 

U ambasády:


Vážení přátelé,

Tato akce, jak jsem řekl již na začátku, má hned dva významy a cíle.

Za prvé oslavit pravý DEN VÍTĚZSTVÍ nad fašismem a osvobození Prahy Rudou armádou 9. Května 1945 a za druhé podporu dnešních postojů Ruské federace a jejího prezidenta Vladimíra Vladimiroviče Putina ve věci návratu Krymu k Rusku a krize na Ukrajině, kdy Ruská federace odmítá uznat nelegitimní Kyjevskou vládu složenou z nacionalistů a neofašistů uctívajících Banderu a mnohdy i samotného Hitlera.

Tato nikým nezvolená vláda, která svrhla za vydatné podpory USA a EU celým národem svobodně zvoleného prezidenta a vládu, si nyní činí nárok vládnout v duchu nenávisti k Rusku a všem neukrajinským menšinám celé zemi, proti čemuž hrdinně povstala Jihovýchodní Ukrajina a Krym, který se raději vrátil zpět do náruče Ruska, než by dopustil rehabilitaci a obnovu fašismu a neonacismu, jak se tomu děje v Kyjevě a na západní Ukrajině.

 
Naše média a naši politici nám o celé situaci na Ukrajině od začátku lhali a lžou a ozbrojený puč, při kterém fašističtí Banderovci z Pravého Sektoru a strany Svoboda zaživa upalovali policisty a uřezávali hlavy svým odpůrcům, vydávali za demokratický projev nespokojené ukrajinské veřejnosti a hrdlořezy, kteří tato zvěrstva páchali za pokojné demonstranty, kteří pouze chtějí, aby Ukrajina směřovala do náruče Evropy a EU. Média, se nám po celou dobu tohoto ozbrojeného puče proti legitimní vládě, snažila vnutit myšlenku, že celá Ukrajina, téměř jako jeden muž, zastává proevropské a protiruské postoje a touží svrhnout prezidenta Janukovyče a vládu. Tato lež dostala povážlivé trhliny hned poté, co neonacistické hordy svrhli prezidenta Janukovyče ani ne 24 hodin poté, co s ním podepsali mírovou dohodu za účasti pozorovatelů z EU a Ruska. Světe div se, Jihovýchod Ukrajiny, ani Krym nespustili vítězný jásot, nýbrž odmítli pučistickou vládu uznat a neuznali jí dodnes.

EU, přestože byla garantem dohody Janukovyče s představiteli Majdanu, jak se tehdy pučisté nazývali, neodsoudila na rozdíl od Ruska porušení dohody a neodsuzuje tyto fašistické bandity sedící v Kyjevské vládě ani dnes, kdy vraždí a upalují zaživa civilisty na Jihovýchodní Ukrajině, protože nesdílí jejich názory a nechtějí uznat jejich nelegitimní vládu.

V takové situaci, kdy se vlády v zemi zmocní pomocí síly nacionalisté a neonacisté, je právem, ba dokonce povinností každého slušného člověka se takovému zlu postavit a odmítnout ho. Proto dnes regiony, které, bojují proti fašistickému zlu na Ukrajině, mají občanské i morální právo v referendu odmítnout žít v jedné zemi s těmi, kteří toto zlo podporují a zvolit si vlastní cestu.

SLÁVA A ČEST VŠEM ANTIFAŠISTICKÝM BOJOVNÍKŮM V MINULOSTI I DNES, A SMRT FAŠISMU A NEONACISMU NA UKRAJINĚ A NA CELÉM SVĚTĚ !!!!!
Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 2 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama