Jana Maláčová

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

20.04.2019 21:06:00

Nechápu umělé vytváření tandemu karenčka - elektronická neschopenka

Nechápu umělé vytváření tandemu karenčka - elektronická neschopenka

Komentář na facebookovém profilu k návrhu na odsunutí proplácení prvních tří dnů nemocenské

 Ne! V žádném případě nebude sociální demokracie odsouvat proplácení prvních tří dnů nemocenské na leden 2020. Držíme to, s čím jsme do vlády vstupovali a posunutí červencového termínu by znamenalo porušení koaliční smlouvy. Nechápu, proč se tu uměle vytváří tandem karenčka - elektronická neschopenka. Na plně funkční e-neschopence pracujeme a chceme, aby byla spuštěna od 1. 1. 2020.

Lidé nemohou být za nemoc trestáni. Aby člověk chodil do práce, protože si potřebuje udržet mzdu, dokázal, že není simulant a ještě přitom nakazil kolegy..? To se opravdu NIKOMU nevyplatí. Zvlášť, když víme, že dosavadní systém trestání za nemoc se negativně projevil na dlouhodobé nemocnosti. Jsem ráda, že se nám tuhle nespravedlnost podařilo prolomit a lidé si od července budou moci dovolit vyléčení se. Zdraví je to nejdůležitější, co máme.

Profily ParlamentníListy.cz jsou kontaktní názorovou platformou mezi politiky, institucemi, politickými stranami a voliči. Názory publikované v této platformě nelze ztotožňovat s postoji vydavatele a redakce ParlamentníListy.cz. Pro zveřejňování příspěvků v této platformě platí Etický kodex vkládání příspěvků a Všeobecné podmínky používání služby ParlamentníListy.cz.
Diskuse obsahuje 0 příspěvků Vstoupit do diskuse Komentovat článek Tisknout
reklama